Vlorë

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Lux Vlore, Hotel Nika en Hotel Bologna drie van de beste goedkope hotels in Vlorë. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Vlorë zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Vlorë?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (11)
Harold
HaroldBrooklyn
07-10-13

Vlore zelf is niet de mooiste plek aan de kust en is vrij overbouwd. Echter, er zijn een aantal prachtige plaatsen weggestopt in de nabijgelegen kliffen. Vermijd de belangrijkste stad en vind je eigen oase (Hotel Liro is een grote ontsnapping). Handig om Tirana, maar mist de charme van plekken verder naar het zuiden. Let op: de steden verder naar het zuiden zijn zeer schilderachtig, maar worden niet beschouwd als onderdeel van Vlore stad.

Matt Cutters
Matt Cutters
06-01-17

Is een van de grootste steden van Albanië, en een belangrijke toeristische plek. De zee is glashelder en meest favoriet onder buitenlanders en Albanezen ook. terwijl het is moeilijk om een ​​zanderige plek te vinden hier, tenzij je naar het zuiden gaan naar de resorts van Rradhima. maar op de manier waarop u door een aantal complexen die uitstekende diensten met restaurants en privéstranden bieden. Prijzen een re relatief ok met lunch gemiddeld ongeveer £ 10 pp en ligbedden op £ 3 per dag

Sabrina Bri
Sabrina BriMilaan
03-07-13

mijn favoriet

Elen Dhimitriadhi
Elen Dhimitriadhi
12-03-13

hou ervan...

Plan een reis naar Albanië