Kalgoorlie

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn The Cottage That Could, Langtrees Guest Hotel en The Golden Tusk B&B drie van de beste goedkope hotels in Kalgoorlie. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Kalgoorlie zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Kalgoorlie?

9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Avontuurlijke Reizigers
6,0
Fans van de buitensport
5,5
Fans van het nachtleven
Beoordelingen van leden (6)
Carmen Allan-Petale
Carmen Allan-PetaleViñales
16-07-15

Als je een echte Aussie ervaring wilt, dan moet je het hoofd naar het mijnstadje Kalgoorlie, een zes uur rijden ten oosten van Perth in de outback van Western Australia. De stad werd gesticht in de late jaren 1800 tijdens de goudkoorts tijdperk en tot op de dag is het een plek waarvan de belangrijkste industrie in de mijnbouw. Kalgoorlie is een stad waar je nog kunt zien swingende saloon deuren en drink een drankje in een typische Aussie pub. Bezoek de stad Super Pit voor een kans om te kijken naar een gigantische open gesneden mijne.

Miss.B
Miss.BSandgate
09-04-13

Dit is de Super Pit - de grootste open gesneden pit in het zuidelijk halfrond. Geweldig te ervaren

Deirdre McQuillan
Deirdre McQuillanPerth
17-10-13

Werkgerelateerde reis.

Jonathan Goddard
Jonathan GoddardCambridge
12-03-17

The gold-mining town of Kalgoorlie is home to the giant Super Pit at Fimiston, one of the world’s largest open-cast gold mines. Kalgoorlie’s climate is very different to the coastal towns of Western Australia, and is desert-hot. The town is steeped in colonial and mining history and still has the feel of a frontier town. Nearby are the ghost towns of former mining settlements, such as Coolgardie.

Plan een reis naar Australië