Fremantle

10 dec. 2018 - 11 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Fremantle Bed and Breakfast, Suffolk House en Short Stay Apartment Fremantle drie van de beste goedkope hotels in Fremantle. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Fremantle zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Fremantle?

9,8
Reizende Gezinnen
9,7
Fijnproevers
6,7
Rugzaktoeristen
6,7
Spitiruele Zoekers
6,5
Fans van het nachtleven
Beoordelingen van leden (11)
Summer Wilms
Summer WilmsFremantle
06-01-17

Dit is een levendige plek met veel dingen te doen. Er zijn tal van restaurants met uitzicht op de haven, coffeeshops langs de Cappuccino Strip, een weekend markt, brouwerijen en historische gebouwen. Ik heb echt genoten gewoon grijpen een ijsje en opknoping uit in de grote met gras begroeide park tegenover de haven. Deze universiteitsstad, een voorstad ten zuiden van Perth, herbergt tal van festivals en concerten, als goed.

Mimosa Chloe
Mimosa ChloeOakland
03-04-13

Ga naar Fremantle! Kleine voorstad, grote persoonlijkheid! Veel kunst, heerlijke biologische chique cafés, prachtige stranden en een geweldige muziek scene. Fremantle is jong, we daar couchsurfed in een huis vol hippies die een gemeenschap diner elke week gekookt voor iedereen die wilde laten zien. Iedereen was vriendelijk en blij om precies te zijn, waar ze waren. Fremantle is heerlijk om te bezoeken of te blijven.

Chris
Chris
06-01-17

Dit is een volledig ontspannen stad. Het tempo is hier langzaam en gemakkelijk. Geniet van een platte witte in een van de vele cafe.

Warren Darlington
Warren DarlingtonSydney
25-07-13

zag er goed uit maar alleen van HMAS Sydney in 1970 op weg naar huis van Nam

Plan een reis naar Australië