Berchtesgaden

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Haus Homberg, „Alte Fronfeste“ Berchtesgaden en FeApp Jennerblick Maria Gern drie van de beste goedkope hotels in Berchtesgaden. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Berchtesgaden zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Berchtesgaden?

9,8
Fans van de buitensport
9,8
Fans van geschiedenis
Beoordelingen van leden (11)
Rosemary Joy
Rosemary Joy
06-11-15

Mooie stad. Ging naar de Documentatie Museum en tunnels. Helaas Eagle's Nest was gesloten als gevolg van sneeuw.

Bailey K.
Bailey K.Austin
21-04-14

Ik hield van de kleine stad voelen, en de pubs we bezochten (weet niet meer welke). We stopten bij Königssee, dat is mooi, en hield van de Berchtesgadener Ache (rivier). Zelfs een kleine Beierse begraafplaats was het bezoek waard.

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
25-07-14

mooie romantische meer, omgeven door bergen, zeer toeristisch maar nog steeds waard gaan naar een plek om te klimmen of wandelen

Jake Miller
Jake MillerCollinsville
06-01-17

Je hebt het nationale park Berchtesgaden daar, de Alpen en Koenigsee en nog veel meer !!

Plan een reis naar Duitsland