Füssen

18 dec. 2018 - 19 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Top Luitpoldpark-Hotel Fuessen, Best Western Plus Hotel Fuessen en Hotel Schlosskrone drie van de beste goedkope hotels in Füssen. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Füssen zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Füssen?

9,8
Fans van geschiedenis
8,5
Fans van de buitensport
8,5
Rugzaktoeristen
8,5
Reizende Gezinnen
6,4
Luxe Reizigers
Beoordelingen van leden (25)
Agnes Van Pottelbergh
Agnes Van Pottelbergh
06-01-17

Een stadje met mooie huisgevels. Ook is er een winkelstraat

Dave M
Dave MWestport
17-08-15

De meest toeristische plaats gingen we in Duitsland. De koningen kastelen waren geweldig, maar Füssen wordt overspoeld met toeristen. Pro tip, reserveer uw kasteel tour twee dagen van tevoren en sla de lijnen!

Angela B
Angela BHonolulu
28-02-18

U moet de kastelen te bezoeken! De lokale bevolking zeggen dat de belangrijkste kasteel is wat het kasteel van Disney is ontworpen na. We waren er vroeg als de lijn is krankzinnig. Bezoek de stad na.

John H.
John H.Los Angeles
06-01-17

Dit is het basiskamp voor de bezoekers een bezoek aan Neuschwanstein. Het is een stad aan de grens rand van Duitsland en Oostenrijk. Het is een kleine stad en je ziet veel houten huisjes in de buitenwijken van de stad. Er is niet veel te doen hier. Er zijn een paar restaurants, maar de meeste bezoekers gewoon doorgeven aan de belangrijkste attractie te krijgen.

Plan een reis naar Duitsland