Benares

18 jan. 2019 - 19 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Buddha, Somit Paying Guest House en Hotel Ganesha drie van de beste goedkope hotels in Benares. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Benares zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Benares?

9,8
Fans van geschiedenis
9,1
Spitiruele Zoekers
7,9
Rugzaktoeristen
6,1
Avontuurlijke Reizigers
5,9
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (51)
Kamalan Travels
Kamalan TravelsNew Delhi
19-01-16

Een van 's werelds oudste permanent bewoonde steden en één van het hindoeïsme de zeven heilige steden, Varanasi is een hub van de filosofie, theosofie, medicijnen en leren. Het is nu een chaotische mengeling van pelgrims, toeristen en-drietand toting sadhu's, fietsriksja's, boten en ghats. Het is niet overdreven of cliché om te zeggen dat er echt nergens anders heel graag Varanasi. Het is onmogelijk ongeroerd, onwankelbaar of onbewogen te vertrekken.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
21-09-15

Varanasi heeft als een van de meest fascinerende en historisch en cultureel belangrijke steden in de wereld. Het is ook een van de smerigste, met inbegrip van de rivier de Ganges. Het kostte me twee reizen naar India om hier te komen, maar mijn India ervaring was niet compleet zonder het zien van de massa's baden in de heilige rivier.

Scott Stone
Scott StoneNew York City
18-08-15

Er zijn zo veel plaatsen in deze wereld die een stempel op je kan laten zoals een reiziger, maar weinig, nee ik denk niet dat overal in de wereld weerklank zijn persoonlijkheid op mij als Varanasi. Ik heb het geluk naar India reizen op grote schaal en kennen de diepe betekenis van deze stad aan Hindu's geweest - en er wordt gezegd dat een van de oudste steden in de wereld. Varanasi ligt aan de Ganges "de heiligste van de heilige rivieren" biedt tot veel verschillende stemmingen. Spirituele, overdonderd, verbaasd. Dit is een stad die is intens - een explosie op alle zintuigen. Het is een plek als je geïnteresseerd bent in India en het hindoeïsme dat u moet afkomstig zijn, maar het is een intense plek en zeker niet voor iedereen. Ik heb twee keer geweest en het blijft op de top van mijn onvergetelijke reiservaringen.

Yudhister Bhardwaj
Yudhister BhardwajAmbala
08-08-14

Kan prikkelen een religieus persoon, netheid is een probleem. moet bezoeken als u toevallig in Varanasi.

Plan een reis naar India