Lucknow

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Charans Club & Resorts Pvt. Ltd., The Residency Inn en Hotel Charans International drie van de beste goedkope hotels in Lucknow. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Lucknow zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Lucknow?

9,8
Fans van geschiedenis
7,1
Kunstliefhebbers
6,9
Rugzaktoeristen
6,1
Fijnproevers
6,0
Groene Reizigers
Beoordelingen van leden (15)
Kamalan Travels
Kamalan TravelsNew Delhi
29-01-16

amed na een legendarische koning van de hindoe-epen, maar was de hoofdstad van een grote islamitische dynastie die de regio regeerde - Lucknow is het toppunt van culturele synthese. De taal en de cultuur die bloeide in deze regio kwam te worden geïdentificeerd met alle in het noorden van India en de stad Lucknow in het middelpunt van dit alles. Haar bijdrage op het gebied van literatuur, poëzie, muziek en dans is ongeëvenaard. echte charme Lucknow is niet in zijn monumenten, zoals de trotse bewoners willen claimen, maar in de Tehzeeb-o-Saqafat of 'cultuur en verfijning' van de mensen.

Mohit Gupta
Mohit GuptaMadras
18-07-15

van harte welkom om de stad Nawabs. de beste plek om te zijn als je er in Uttar Pradesh. Het heeft een mixyure van tradities, gewoonten, architectuur, de jeugd, en nog veel meer. ontdek jezelf.

Nomadic by Nature
Nomadic by NatureNairobi
18-07-15

Echt niet al te veel trekt hier. Het is een dichte Indiase stad, vol van het verkeer en de vervuiling. Er zijn een aantal oude Munghal gebouwen de moeite waard als je rond de weg sowieso. De meest voorkomende antwoord op de vraag: "wat is er te doen in Lucknow?", Is "niets".

Deepak Rohila
Deepak RohilaNew Delhi
06-01-17

Lucknow is een prachtige stad. Dat is wat mijn vrienden uit Lucknow altijd zou zeggen. Gedurende vele jaren, ervoer ik Lucknow en zijn beroemde cultuur door middel van hun ogen en verhalen over de stad. Ik verbeterde mijn gesproken Hindi (of Hindustani als ze liever noemen) door te spreken van de taal met hen, en door de jaren heen kwam om de taal als een inwoner van Lucknow spreken. Tenminste, dat is wat mijn vrienden zou zeggen. Maar ik heb nooit een bezoek een bezoek aan Lucknow in al die jaren beheerd. Tot vorige maand, dat is. Toen ik uit de nachttrein die bracht me naar Lucknow van Varanasi om 07:00 dat maart 's ochtends, ik heb niet het gevoel alsof ik in een vreemde plaats. In plaats daarvan, ik voelde me alsof ik in een vertrouwde plek, met de prachtige rode en witte Char Bagh station me te verwelkomen als een oude, oude vriend.

Plan een reis naar India