Agra

21 jan. 2019 - 22 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Clarks Shiraz, Hotel Taj Resorts en The Grand Imperial - Heritage Hotel drie van de beste goedkope hotels in Agra. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Agra zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Agra?

9,8
Kunstliefhebbers
8,7
Fans van geschiedenis
8,1
Reizende Gezinnen
7,9
Luxe Reizigers
6,5
Avontuurlijke Reizigers
Beoordelingen van leden (82)
Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
09-07-15

Ik zou niet zeggen dat ik hou van de stad Agra, maar het heeft wel een aantal geweldige dingen ... te beginnen met de buitengewone Taj Mahal. Argra Fort en de baby Taj zijn zeker hoogtepunten ook. Zie de bezienswaardigheden en uit deze stoffige, hectische stad.

Koji Kawano
Koji KawanoSan Francisco
12-02-15

Ik geef het toe. Ik ging naar Agra Taj Mahal te zien. Het was een dagje uit Delhi, 4 uur rijden, per enkele reis. Ik heb niet veel tijd te besteden buiten Taj Mahal. Dus, ik ben niet zeker of het verdient 3 sterren of meer waard. In vergelijking met Delhi, de plaats is klein en meer agrarisch. Buiten Taj Mahal en Agra Fort, kreeg ik te horen dat er niet veel te zien, hetzij.

Kat Von B (Travelinggreek)
Kat Von B (Travelinggreek)Huntington Beach
25-10-13

Th twee redenen om te gaan zijn de Taj Mahal en het Agra Fort zowel once in a lifetime bril.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
06-01-17

Laten we dit kort houden en lief: als het huis van de beroemdste toeristische attractie van India, Agra heeft een ongewoon hoog aandeel - zelfs voor India - van sjacheraars en gedoe. Dat gezegd hebbende, het is niet alsof je gaat naar de Taj over te slaan (of moet je!) En het Fort van Agra is eveneens spectaculair, waardoor dit soms frustrerende stad een must. Voor het beste resultaat, dagje hier en verblijf in het veel rustiger en heel mooie stad Fatehpur Sikri in de buurt.

Plan een reis naar India