Mysore

10 dec. 2018 - 11 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Treebo Komfort Suites, The Windflower Resort & Spa, Mysore en Hotel Bombay Tiffanys drie van de beste goedkope hotels in Mysore. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Mysore zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Mysore?

9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Wellness
9,8
Spitiruele Zoekers
Beoordelingen van leden (28)
Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
22-01-16

nice interessante stad, echt beautifull een beetje Disney- de Verlichte Palace, ook een goede plek voor "Shopping"

Vidya Kumar
Vidya KumarBangalore
21-05-14

Oude Hoysala architectuur met ingewikkelde en complexe stenen beelden. De pilaren zijn draaibank bleek dat is een wonder gezien de leeftijd van de tempel! De tempel is gerestaureerd en geconserveerd door Archeological Survey of India.

Julia P
Julia PLonden
09-01-14

Breder dan normaal (in India) straten, een grote westerse yoga bevolking, een spectaculaire tempel en een geurende, chaotische markt zijn de kliffen toelichting op Mysore.

Trip Editorial Team
Trip Editorial TeamMenlo Park
04-11-13

Mysore is het epicentrum van Ashtanga yoga, een van de vormen die zeer populair in het Westen werd. Wilt u terug naar de bron gaan, en leren om een ​​back-bocht te doen in het proces, een reis naar Mysore is een must.

Plan een reis naar India