Cortina d'Ampezzo

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Serena, Hotel Myriam en Hotel Villa Gaia drie van de beste goedkope hotels in Cortina d'Ampezzo. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Cortina d'Ampezzo zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Cortina d'Ampezzo?

9,8
Fans van de buitensport
9,8
Avontuurlijke Reizigers
8,4
Reizende Gezinnen
6,7
Fijnproevers
6,7
Luxe Reizigers
Beoordelingen van leden (9)
Sherril M
Sherril M
05-01-16

Zichtbaar vanaf de Villa, een geweldig dagje uit is tot in de Dolomieten aan het beroemde skigebied van Cortina D'Ampezzo. Geweldig om zelfs in de zomer te bezoeken wanneer u een kabelbaan rit naar de top van de berg naar de meest prachtige uitzichten. De rit zowel omhoog als omlaag is een lust voor het oog met uitzicht op de weg. Gelegen in het hart van de Dolomieten gebergte in een alpine vallei, Cortina is een populaire wintersportplaats bekend om zijn ski-ranges, landschap, accommodaties, winkels en après-ski scene. Een groot deel van 1963 klassieker The Pink Panther, de stamvader van de serie, werd gefilmd in Cortina. Een van de memorabele James Bond stunt sequenties in 1981's For Your Eyes Only, kanonniers on-spike wielen motorfietsen jagen Roger Moore op ski's, werd gefilmd op de hellingen, net als een aantal scènes in de film Cliffhanger. Het is ook bekend om zijn jet set en aristocratische Europese publiek

Claudia Tavani
Claudia TavaniCagliari
12-11-15

Italiaanse top skigebied en begunstigd door mensen uit Milaan, is het midden in het dramatische landschap van de Dolomieten. De sportfaciliteiten in de omgeving zijn uitstekend en het is mogelijk om allerhande wintersporten evenals de praktijk - in de zomer - wandelen en wandelen want er zijn tal van wandelpaden.

Thomas
Thomas
01-10-14

Zichtbaar vanaf de Villa, een geweldig dagje uit is tot in de Dolomieten aan het beroemde skigebied van Cortina D'Ampezzo. Geweldig om zelfs in de zomer te bezoeken wanneer u een kabelbaan rit naar de top van de berg naar de meest prachtige uitzichten. De rit zowel omhoog als omlaag is een lust voor het oog met uitzicht op de weg. Gelegen in het hart van de Dolomieten gebergte in een alpine vallei, Cortina is een populaire wintersportplaats bekend om zijn ski-ranges, landschap, accommodaties, winkels en après-ski scene. Een groot deel van 1963 klassieker The Pink Panther, de stamvader van de serie, werd gefilmd in Cortina. Een van de memorabele James Bond stunt sequenties in 1981's For Your Eyes Only, kanonniers on-spike wielen motorfietsen jagen Roger Moore op ski's, werd gefilmd op de hellingen, net als een aantal scènes in de film Cliffhanger. Het is ook bekend om zijn jet set en aristocratische Europese publiek.

Hosskeen
Hosskeen
21-05-14

Geweldig uitzicht op de bergen wandelpaden bergbeklimmen outdoor plezier. Restaurants hebben allemaal goed eten en wandelen in de stad is een spannende ervaring geweldig dagje uit als u een bezoek Venetië.

Plan een reis naar Italië