Treviso

9 dec. 2018 - 10 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn B&B Dolce Casa, Rialto 13 en A Casa Di Dora drie van de beste goedkope hotels in Treviso. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Treviso zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Treviso?

9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Reizende Gezinnen
8,6
Kunstliefhebbers
7,5
Luxe Reizigers
7,4
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (11)
Manuela Nadin
Manuela NadinPadua
24-07-16

Het is een prachtige stad van de regio Veneto, op slechts een half uur rijden van Venetië. Het is vrij klein, slechts 80.000 inwoners. Het is een klein juweeltje, gesticht tijdens Paleoveneta tijdperk op de rivier Sile, en nu omdat het een zeer interessant een leuke plaats om te bezoeken. Treviso is een heel rijke stad en je kon vinden bewijs van deze wellness gewoon een bezoek aan het. Het is bekend om zijn wijn cultuur en smaak voor lekker eten.

Thomas
Thomas
01-10-14

Treviso staat bekend als de Stad van Kunst en het is bijna als een kleinere versie van Venetië met oude architectuur, geplaveide straten en kleine waterwegen en watermolens doorheen loopt. Het heeft de mos fantastische winkels en restaurants ook.

Jacopo M
Jacopo M
25-07-14

Water karakteriseert Treviso als het wordt doorsneden door de rivier de Sile, die de ingewikkelde middeleeuwse stedelijke web met haar grachten doordringt. Omsloten door de zestiende-eeuwse stadsmuren, de pittoreske porticoed huizen (1400-1500) vrijwel volledig behoud van de late gotiek en renaissance buitenste fresco's (250 geschilderde gevels, uniek in Italië). Maar Treviso is ook de hoofdstad van een rijke provincie, die tien fascinerende historische en kunstcentra omvat. Highlights: - Middeleeuwse Duomo - Piazza dei Signori en het Palazzo dei Trecento (1210) en de stadstoren - Piazza Monte di Pietà - Oude huizen (XV eeuw) van de Via Canova en Via Riccati

Yellonero
YelloneroPhoenix
06-01-17

Een charmant stadje, op slechts 25 kilometer ten noorden van Venetië. Een ideale plek om je basis te maken als je wilt dat een deel van Italië te verkennen. Venetië, Triëst, Padova, Verona, Ferrara en voor zover Bologna zijn gemakkelijk bereikbaar met de trein en alles binnen dag-trip afstand. U kunt ook een auto huren en rijden naar Bolzano, Cortina of een van de andere resorts in de Dolomieten voor een ontspannen uitje weekend, weg van de hordes toeristen in Venetië.

Plan een reis naar Italië