Ravenna

14 dec. 2018 - 15 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Al Battistero, Room and Breakfast Aries en Antiche Mura drie van de beste goedkope hotels in Ravenna. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Ravenna zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Ravenna?

9,8
Fans van geschiedenis
8,7
Kunstliefhebbers
7,5
Fijnproevers
6,3
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (17)
Jaak Treiman
Jaak TreimanLos Angeles
12-01-16

Beroemd om zijn mozaïeken Ravenna is ook de site van acht UNESCO World Heritage Sites. Het is een prachtige plek om gewoon te beginnen wandelen, genieten van de sites en zie waar je terecht komt.

Steve DeAngelo
Steve DeAngeloMelbourne
14-12-12

Ravenna was ooit de hoofdstad van het Romeinse Rijk, na Rome ingestort. Toen de barbaren ontslagen het keizerrijk, was Ravenna niet gespaard. Echter, in de 6e eeuw Ravenna maakte een comeback, na de barbaarse aanval was gezakt. Als gevolg hiervan, Ravenna werd wederom de meest vooraanstaande stad in het Rijk.

Keane
KeaneSan Francisco
06-01-17

De voormalige hoofdstad van het West-Romeinse Rijk, Ravenna is rijk aan Byzantijnse invloeden, giften van de oostelijke buurlanden. Helaas, het Rijk al snel stortte aan de barbaarse invallers. Vandaag, Ravenna is misschien wel de meest grootse en historische steden in de omgeving in Romagna. Grote restaurants en winkels vullen de talrijke kleine straatjes. Het heeft veel van zijn middeleeuwse sfeer, waardoor het een stad helemaal mooi.

Melinda Wheeler
Melinda WheelerLynchburg
06-01-17

Had mijn all-time favoriete maaltijd in Ravenna. Het was zo goed ik heb het nooit vergeten! Het omvatte zelfgemaakte pasta, brood, wijn en kaas ...

Plan een reis naar Italië