Rimini

13 dec. 2018 - 14 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Ferretti Beach Hotel, Best Western Hotel Nettunia en Hotel La Gradisca drie van de beste goedkope hotels in Rimini. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Rimini zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Rimini?

9,8
Rugzaktoeristen
8,8
Fans van geschiedenis
8,2
Reizende Gezinnen
7,4
Fans van het nachtleven
6,8
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (43)
Stephen Harris
Stephen HarrisInterlaken
08-07-15

Ik had veel over Rimini gehoord voordat er heen te gaan, maar niemand ooit vertelde me hoe leuk het historische centrum is! Tal van bars en coffeeshops, mensen die voor 's avonds wandelingen eten gelato. Leuke onderbreking na de gekke strook langs de kust!

Debbie Cecil
Debbie Cecil
04-08-14

Rimini heeft een grote strook langs het strand voor entertainment en geweldig Italiaans eten. De stranden zijn schoon en hebben tal van activiteiten, zoals volleybal als je niet nu wilt zonnen. Afhankelijk van uw hotel is waar je heen gaat op het strand te huren ligbedden en parasols. Het nachtleven is goed voor jonge mensen met strandfeesten en dergelijke, maar nog steeds vriendelijk voor gezinnen met strand kant markten door de jachthaven. De oude stad een korte busrit is goed voor de geschiedenis en de tickets voor de bussen kan worden gekocht bij lokale krantenwinkels. Echter bewust te zijn van zakkenrollers als we waren ooit een slachtoffer van deze op een bus, waar een paar verzamelden zich rond en slaagde erin om een ​​paar honderd euro te nemen van onze zak wanneer de bus plotseling naar voren schokte. De politie in Rimini zijn echter zeer nuttig zijn in dit soort situaties en het personeel was meer dan blij met alles wat we nodig vertalen.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
29-06-14

Rimini is een badplaats stad van ongeveer 150.000 mensen, het meest bekend om het 15 km lange zandstrand. geschiedenis van Rimini gaat terug tot de Romeinse stad en er zijn historische gebouwen en overblijfselen in de stad. Rimini is een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan San Marino.

DEMIR YOSUN
DEMIR YOSUNAnkara
06-01-17

Rimini heeft een speciale plaats voor me.It was mijn eerste ervaring met solo reizen abroad.When ik daar aankwam begreep ik dat ik de juiste decision.It heeft 15 kilometer zandstrand aan de Adriatische Sea.It is het meest populaire plek in Italië en erg mooi gebied voor de zomer vakantie.

Plan een reis naar Italië