Efeze

20 jan. 2019 - 21 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Kalispera Pansiyon, Ionia House en Homeros Pension & Guesthouse drie van de beste goedkope hotels in Efeze. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Efeze zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Efeze?

9,8
Fans van geschiedenis
7,6
Avontuurlijke Reizigers
6,4
Reizende Gezinnen
6,4
Fans van de buitensport
5,9
Spitiruele Zoekers
Beoordelingen van leden (7)
No Frills Ephesus Tours
No Frills Ephesus ToursEphesus
04-12-14

De thuisbasis van de oude stad van Efeze Welkom in Selcuk, Efeze, Turkije Tour Efeze probleemloos met geen fratsen Efeze Tours! www.nofrillsephesustours.com

AndrewDThorpe
AndrewDThorpeHalifax
06-01-17

Selçuk is een werkende stad, beroemd om zijn nesten ooievaars en de lokale sites, waaronder The Ephesus Museum en St John Basilica, evenals het 14e-eeuwse İsa Bey Moskee, en de ruïnes van de tempel van Artemis - een van de zeven wonderen van de antieke wereld. Het is een goede overnachten als je wilt een vroeg op de dag bezoek aan Efeze te maken, en als uitvalsbasis voor een bezoek aan het nabijgelegen dorp Şirince.

Eric Brink
Eric BrinkPleasant Hill
10-10-13

Selcuk is de hedendaagse overledene van Efeze. Het is normaalste zaak, maar toch een aangenaam bewoonde buitenpost. De belangrijkste historische bezienswaardigheden hier zijn de Efeze Museum en de fundamenten van de basiliek van St. John. Gayle en ik passeerden op onze weg naar en van Efeze en het Huis van de Maagd Maria.

Rich Carriero
Rich CarrieroLongmont
11-04-17

Ik heb hier vier dagen in Selcuk dan Kurban Bayram in december 2008. Ik vond de stad zelf naar een charmante, veilige plek om te verblijven. Overal waar mijn vrouw en ik wandelden we konden houtvuur. Downtown zijn er veel overgebleven kolommen en ruïnes van een aquaduct. Een interessant aspect van de stad is dat er veel ooievaarsnesten. De grootste attractie is het nabijgelegen verwoeste stad van Efeze. Efeze, die werd verlaten na de haven dichtgeslibd over, is in opmerkelijk conditie. Er is een amfitheater, een bibliotheek en vele tempels in uitstekende staat. De basiliek van Sint-Jan is een andere belangrijke attractie. Dit verwoeste kerk is in wezen een doolhof van kolommen en bogen en is de laatste rustplaats van de apostel Johannes. Tot slot is er de tempel van Artemis, een van de zeven wonderen van de Oude Wereld. Eerlijk gezegd, is er niet veel te zien. De tempel was lang geleden verwoest door aardbevingen, brandstichting en Christian mobs. De "column" dat staat op de site is eigenlijk gewoon ramdom puin opgestapeld.

Plan een reis naar Turkije