Çeşme

16 jan. 2019 - 17 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Vintage Hotel, Pırlanta Butik Otel en Viento Alacati Hotel drie van de beste goedkope hotels in Çeşme. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Çeşme zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Çeşme?

9,8
Reizende Gezinnen
9,8
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (13)
Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
18-12-14

Mooi klein type badplaats aan de Turkse Egeïsche regio. Gedomineerd door Cesme Kasteel Het is een makkelijk bewandelbare stad waar de meeste als de winkels en restaurants zijn. Net als de meeste steden in Turkije die u nodig hebt om code te krijgen voor het internet van een cafe.

AndrewDThorpe
AndrewDThorpeHalifax
06-01-17

Çeşme is een populaire zon-en-badplaats, met name voor bezoekers uit Izmir, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk. Er zijn goede stranden ten zuiden van Çeşme, en in het nabijgelegen Ilica, gemakkelijk bereikbaar met dolmusverbinding. Het centrale plein heeft restaurants, cafés, theehuizen, en een mooi uitzicht op de Egeïsche Zee zonsondergang. Çeşme kleine fort, dat nu als het plaatselijke museum, kijkt uit over het plein en geeft een mooi stukje geschiedenis en architectonische karakter.

Zachary Moore
Zachary Moore
27-07-13

Bruisende nachtleven en veel plekken om te zien in de buurt.

Idil Bayram
Idil BayramPhiladelphia
11-11-12

Perfect zomervakantie!

Plan een reis naar Turkije