Atlanta

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn The Ritz-Carlton, Atlanta, Hotel Indigo ATLANTA DOWNTOWN en The Westin Peachtree Plaza, Atlanta drie van de beste goedkope hotels in Atlanta. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Atlanta zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Atlanta?

9,8
Fijnproevers
7,6
Fans van het nachtleven
7,2
Fans van geschiedenis
6,7
Avontuurlijke Reizigers
6,4
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (347)
Michael Wood
Michael Wood
07-08-16

Geweldige stad veel te zien en te doen vooral met zuidelijke erfenis. Er is een keerzijde met criminaliteit.

onebluesky
onebluesky
07-08-16

Atlanta is een van een soort. Veel dingen te doen en veel eten om te proberen. Ging op een budget en vertrok met een aantal fantastische avonturen en niet gaan over de begroting.

Kelly G.
Kelly G.Santa Clara
07-08-16

Ik hou van het zien van de kleinere, unieke plaatsen om te beginnen opduiken in Midtown. Parkeren is altijd vreselijk en zelfs niet het verkeer te vermelden op de I75 / 85. Hebben een geweldige tijd verkennen van de omgeving als het werk het toelaat.

Jarrod Snell
Jarrod SnellNashville
07-08-16

Atlanta is de stad centrum van het Zuiden. Vol dingen te doen met professionele sportteams, concerten, bars, clubs, restaurants, geschiedenis, en een vleugje zuidelijke charme. Alles wat door het zuiden reist reist door Atlanta. Als een jonge stad, het blijft snel groeien en het is vaak ongebruikelijk om iemand die beweert te zijn geboren en getogen in Atlanta te ontmoeten. Veel eerste keer dat bezoekers moeten in gedachten houden dat Atlanta erg verspreid. Plaatsen zoals Buckhead zijn net buiten de stad, maar bieden een aantal van de beste plekken in de stad.

Plan een reis naar Verenigde Staten