Jacksonville

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Courtyard Jacksonville I-295/East Beltway, Hyatt Place Jacksonville Airport en Omni Jacksonville drie van de beste goedkope hotels in Jacksonville. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Jacksonville zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Jacksonville?

Beoordelingen van leden (73)
Jennifer Nguy
Jennifer NguyJacksonville
13-08-15

Verbazend revalidatie faciliteit voor iets van MS ruggenmerg letsel aan Stroke

Tilly
TillyMyrtle Beach
09-02-15

Dit was een pitstop tijdens onze reis naar Port Canaveral. Kortom, het was goed. Er zijn een heleboel winkels en eetgelegenheden! De tarieven hier in de buurt is ook heel behoorlijk. Ze hebben een Cheesecake Factory hier!

Steve DeAngelo
Steve DeAngeloMelbourne
31-05-17

Jacksonville is genoemd ter ere van president Andrew Jackson, en werd gevlochten een jaar na Jackson president werd. Het is de grootste stad van Florida door de bevolking en geografie, met een bevolking van iets minder dan een miljoen mensen.

Frances Nguyen Ha
Frances Nguyen HaSanta Clara
06-01-17

Jacksonville heeft de onderscheiding als een van de grootste steden in de Verenigde Staten door oppervlakte. Buiten dat, is er niet veel anders naar de stad te onderscheiden in termen van plaatsen te zien en dingen te doen.

Plan een reis naar Verenigde Staten