Daytona Beach

13 dec. 2018 - 14 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Plaza Resort & Spa - Daytona Beach, Daytona Beach Shores Hotel en Bahama House - Daytona Beach Shores drie van de beste goedkope hotels in Daytona Beach. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Daytona Beach zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Daytona Beach?

9,8
Reizende Gezinnen
8,5
Fans van de buitensport
7,9
Avontuurlijke Reizigers
6,0
Studenten
5,9
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (158)
Pamela Martin
Pamela MartinPendleton
06-04-16

Ging naar Daytona voor Bike Week 2016! Ook verbleven in Daytona Beach Shores in oktober vorig jaar! Erg fijn! Prachtige zonsopgangen !!

Silsila Balkaran-Ali
Silsila Balkaran-AliElkin
31-12-15

We hebben plezier met de kinderen, maar er zijn geen tekenen 2 van mijn jongens werd gestoken door de Man of War kwallen op onze 1e dag hier. Blijkbaar is het te wijten aan het unseasonal weer, maar dat is een deel van de natuur. Het eten is geweldig en er is veel te doen.

Rebecca Goglia (@BeccaBandit)
Rebecca Goglia (@BeccaBandit)De San Francisco Bay Area
31-07-15

Daytona Beach is prachtig. Natuurlijk, het is de beroemdste, want je kunt rijden op het strand en het is een must-proberen. Het zand is moeilijk vol, dus wees niet zenuwachtig; gewoon vasthouden aan het bedrijf zand en je komt wel goed. We kwamen op Thanksgiving, dus het strand was helemaal leeg. Ik hoor haar normaal ingepakt, en het is meer als een verkeersopstopping. Ik denk dat zou minder plezierig, dus kom op vakantie om wat rust te hebben. Je ziet veel van koele klassieke auto's op het strand die zorgen voor grote foto ops, dus vergeet niet uw camera. Naar beneden rollen de ramen en geniet van de koele frisse lucht en genieten van de levensstijl.

Shanece Jones
Shanece JonesSouth Dayton
06-07-15

Zeer mooi standpunt. Willen terugkomen alleen voor het uitzicht op de majestueuze water en de geluiden van de golven

Plan een reis naar Verenigde Staten