Tallahassee

14 dec. 2018 - 15 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Courtyard Tallahassee Downtown/Capitol, Hotel Duval, Autograph Collection en Comfort Suites Tallahassee drie van de beste goedkope hotels in Tallahassee. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Tallahassee zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Tallahassee?

9,8
Studenten
Beoordelingen van leden (24)
7 of 9
7 of 9Atlanta
14-01-16

Kleine stad met leuke mensen en het leven in een traag tempo. Er is een mooi meer voor opknoping uit.

Robert Lemons
Robert LemonsTallahassee
19-08-14

Mooie kleine stad. Een universiteit en staat stadsbestuur. Uitstekende plek om een ​​gezin te stichten.

Diane Austin
Diane AustinTallahassee
06-01-17

Tallahassee is slaperig, maar cool, hip en eclectische als je kunt tikken in de lokale bronnen. Geweldig voor relaxte uitstapjes in de nabijgelegen natuurgebieden, plantages en rivieren. Kanoën, fietsen en paardrijden zijn populair in het gebied. Collegiale sport maken de lokale bevolking gek, met een enorme fan volgende voor het voetbal in de herfst en honkbal in het voorjaar. In het vroege voorjaar, de zeven dagen van Arts festival (meer als een maand) brengt wereldfaam kunstenaars - van dansers, filmmakers, schrijvers en muzikanten. Er is een goede hoeveelheid van de lokale muziek in deze kunst en kunstenaar liefdevolle stad. Winkelen is vrij beperkt in vergelijking met andere steden in Florida, maar de politiek zijn ongebreidelde en kan zeer aantrekkelijk in de verkiezing jaar. Tallahassee is absoluut mooi in het voorjaar (maart-mei), wanneer de roze azalea's, witte dogwoods en paars blauwe regen combineren met de draperen Spaanse Moss om de stad eruit als een levend schilderij van Monet. Het aanboren van lokale evenementen kan moeilijk zijn als je gewoon het maken van een korte stop, maar als je dat doet, zal je niet vergeten uw verblijf.

Aloura Charles
Aloura CharlesLos Angeles
06-01-17

FILM SPOT! Dit kleine "zuidelijke stad" met zijn luifel wegen en mooie parken, werd gebruikt om verschillende scènes te filmen in iets wilds met Melanie Griffith. Down town is charmant en klein. Art toont in het voorjaar in het weekend.

Plan een reis naar Verenigde Staten