Franschhoek

21 jan. 2019 - 22 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn La Clé Village, 21 Roux Street Franschhoek en Villa Angelica drie van de beste goedkope hotels in Franschhoek. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Franschhoek zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Franschhoek?

9,8
Fijnproevers
6,4
Zakenreizigers
6,3
Reizende Gezinnen
6,2
Hipsters
6,2
Luxe Reizigers
Beoordelingen van leden (12)
Miss B
Miss B
19-01-18

Wijn in de meest glorieuze omgeving tussen de bergen. Geweldige restaurants en kleine leuke winkeltjes ook. Wel de moeite waard rijden.

Nally
NallyNew York City
27-12-13

Franschhoek is een foto-perfecte kleine wijn stad ongeveer een uur buiten Kaapstad. De groene vallei is gevuld met wijngaarden en omgeven door bergen. De schattige hoofdstraat is gevuld met chocolade winkels en gastronomische restaurants. Een geweldige aanvulling op een Cape Town reis.

Summer Wilms
Summer WilmsFremantle
06-01-17

Zo'n geweldig plekje! Het eten en de wijn is waarschijnlijk het beste deel, maar het uitzicht en unieke winkels zijn vrij geweldig, ook.

Andre De Jager
Andre De Jager
06-01-17

African Story Tours www.africanstorytours.com/ - CachedThis volledige dag wijn tour vertrekt dagelijks van Cape Town,

Plan een reis naar Zuid-Afrika