Plettenbergbaai

12 dec. 2018 - 13 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Harker House, Lasalle en Plett Lagoon Villa drie van de beste goedkope hotels in Plettenbergbaai. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Plettenbergbaai zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Plettenbergbaai?

9,8
Fans van de buitensport
9,1
Rugzaktoeristen
9,0
Avontuurlijke Reizigers
7,1
Fans van het nachtleven
7,0
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (10)
Max Hodge
Max HodgeLonden
25-07-15

Pletternberg baai is waarschijnlijk de foto perfecte ansichtkaart bestemming u verwachtte langs de Garden Route. Het heeft een aantal mooie stranden tot haar beschikking en biedt een breed scala aan activiteiten om tegemoet te komen voor alle reizigers. Met uitstekende eetgelegenheden en tal van leuke bars bij de hand, er is nooit een saai moment in Plett. Als gevolg daarvan is dit een creëerde een beetje een feeststemming tijdens de zomervakantie school, maar als u wenst om de feestgangers te vermijden, dan is de stad is zeker groot genoeg om je afstand te houden.

zzoukbuzz
zzoukbuzz
05-05-14

Kleine stad aan het strand. Maar check out de chique huizen rondom :). Uitstekende omgeving. Plek om te relaxen aan het strand en lopen de honden.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
06-01-17

Plett (zoals het is bekend) biedt een aantal attracties voor bezoekers het doen van SA's Garden Route: een reeks van mooie stranden, goede schaal-en schelpdieren, en een fatsoenlijke bar scene. Het is een beetje opgebouwd voor mijn smaak, maar de prachtige Robberg schiereiland bij westelijke rand van de baai is fantastisch, en een van de beste voorbeelden van Zuid-Afrika's ongerepte natuur.

Florencia Pettigrew Prada
Florencia Pettigrew PradaSan Francisco
06-01-17

Mijn man en ik brachten 15 dagen tussen Kerst en Oud en Nieuw en we brachten 3 heerlijke dagen in Plett. Het is een geweldige badplaats waar veel Zuid-Afrikanen hun vakantie doorbrengen. Tal van gezinnen, maar veel plaatsen om te eten en een goede tijd.

Plan een reis naar Zuid-Afrika