Simonstad

10 dec. 2018 - 11 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Pumula Apartment, La Pergola Loft Suite en Dorian Place drie van de beste goedkope hotels in Simonstad. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Simonstad zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Simonstad?

9,8
Reizende Gezinnen
8,4
Fans van de buitensport
8,0
Kunstliefhebbers
8,0
Fijnproevers
8,0
Hipsters
Beoordelingen van leden (12)
Steve Hunter
Steve HunterNew York City
07-02-16

Koele kleine stad vlak bij de haven. Goede restaurants, coffeeshops, ijssalons en winkels.

Nadine Larter
Nadine LarterPort Elizabeth
28-09-15

Als je in Kaapstad, doe jezelf een groot plezier en hop op de trein naar Simon's Town. Alles aan deze plek is gewoon mooi. De boten in de haven, de schilderachtige kleine winkels. De prachtige plekken om te eten. En dat alles op slechts een klein eindje rijden van de bruisende luidheid van de stad.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
06-01-17

Heeft u pinguïns willen? Hou je van prachtige stranden? Heeft u pinguïns aan de prachtige stranden van? Hou je van leuke, oud-worldish badplaatsen met prachtige fish-and-chips? Ga dan naar Simon's Town. een echt mooie rit langs de kust - - Zuid op het Kaapse Schiereiland, rustend op de westelijke oever van False Bay, kunt u de trein hier vanaf Cape Town station te nemen, maar hoe je hier te komen, voor de ogen van honderden nesten Afrikaanse pinguïns in Boulder Beach op slechts enkele meters verwijderd van uw camera lens zal zelden teleurstellen. U kunt winkelen, eten, kijk op de jachten voor anker, of gewoon vergapen aan een van de mooiste stukjes van de stedelijke kustlijn in het zuidelijk halfrond. Sterk aanbevolen.

D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLonden
12-06-13

Geweldige plek om te stoppen voor de lunch op de weg naar de Kaap de Goede Hoop. Harbour gebied is prachtig.

Plan een reis naar Zuid-Afrika