Oudtshoorn

21 jan. 2019 - 22 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn La Pension Guest House, Karoo Palet en Guest House Esterer drie van de beste goedkope hotels in Oudtshoorn. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Oudtshoorn zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Oudtshoorn?

9,8
Reizende Gezinnen
9,1
Fans van de buitensport
9,1
Avontuurlijke Reizigers
9,1
Luxe Reizigers
5,9
Kunstliefhebbers
Beoordelingen van leden (5)
Max Hodge
Max HodgeLonden
08-08-15

Oodtshoorn fungeert als de perfecte uitvalsbasis tussen de dramatische kustlijn van Zuid-Afrika en het dorre landschap van de Kleine Karoo. Kom hier om te struisvogel boerderijen te bezoeken tijdens de dag, met de vrij zeldzame kans om één te rijden, en dan slapen buiten de dagen antics in een gezellige rondavel. Een ander de moeite waard nadeel hier is om de Cango Caves te zien, met een extreem indrukwekkende reeks van ondergrondse gangen op u te wachten en een compleet andere Garden Route ervaring tot uw beschikking.

zzoukbuzz
zzoukbuzz
07-05-14

Als je naar Oudtshoorn zijn gekomen, zou je niet willen een bezoek aan de struisvogelboerderij missen. De stad bloeit van struisvogel handel van zijn veren, huid en vlees! Raden welke is mannelijk en vrouwelijk? Het mannetje heeft zwarte of witte veren en meestal met een felle kleur bek die gebruikt om partner aan te trekken tijdens de paring seizoen. Did u denk toch?

Summer Wilms
Summer WilmsFremantle
06-01-17

Er is een ton van de dingen te doen hier: Cango grotten, struisvogel boerderijen en enkele private game reserves. De stad zelf heeft veel winkels verkopen struisvogel lederwaren en een aantal geweldige restaurants, ook.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
06-01-17

De Cango Caves zijn leuk, de wilde dieren 'dierentuinen' zijn goed, en de struisvogel op het menu is lekker, maar de echte reden om Oudtshoorn te komen is alleen voor de adembenemende schoonheid van de Kleine Karoo. De woestijn getint landschap met zijn grote blauwe luchten is gewoon prachtig, en de ontspannen sfeer en het omleiden van excursies aangeboden hier te maken het een leuke omweg weg van de toeristische route langs de kust.

Plan een reis naar Zuid-Afrika