Kaapstad

19 jan. 2019 - 20 jan. 2019

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Verde Cape Town International Airport, Wild Rose Country Lodge en New Kings Hotel drie van de beste goedkope hotels in Kaapstad. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Kaapstad zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Best beoordeelde hotels in Kaapstad

vanaf € 73
vanaf € 106
vanaf € 260

Wat zeggen reizigers over Kaapstad?

9,8
Avontuurlijke Reizigers
8,6
Fans van de buitensport
8,5
Rugzaktoeristen
7,4
Fijnproevers
7,4
Kunstliefhebbers
Beoordelingen van leden (210)
Phill (lucky) Smith
Phill (lucky) SmithBangkok
28-02-16

Bezochten op de terugreis uit Europa, verbleven een week in een vriend thuis en ontmoet veel plaatselijke bewoners. Het was een verwarrende ervaring op een grass roots niveau met de lokale bevolking hun lokale binnenlandse kwesties ventileren ... op de toeristische aspect rond ..scooted tot 10 plaatsen in de belangrijkste stad gebied ... en zal ze binnenkort posten

Nadine Larter
Nadine LarterPort Elizabeth
22-09-15

Ah Cape Town. Het is een soort van de parel van Zuid-Afrika, is het niet? Iedereen die mij kent, weet dat, in tegenstelling tot de meerderheid van de Port Elizabethans, ik heb absoluut geen enkele behoefte om te verhuizen naar Kaapstad, maar het is zeker een van mijn favoriete plekken in Zuid-Afrika te bezoeken. Cape Town is mooi, levendig, multicultureel, en er is veel meer wijn dan een wijnliefhebber ooit zou kunnen verwerken. En natuurlijk is er een hoop te doen. Je hoeft niet eens te zoeken naar iets te doen. Je vindt het zonder te proberen.

Krista Canfield McNish
Krista Canfield McNishSan Francisco
31-08-15

Cape Town is adembenemend mooi. Het is een van die steden die je nodig hebt om meer uit te geven dan een dag in. Wandeling rond de Tafelberg en hangen op Long Street om te controleren of de winkels van Kaapstad.

Ronney Pastro
Ronney Pastro
14-07-15

Best Brewery Zuid-Afrika U kunt mengen Bier en wijn met slechts enkele stappen Proost !!!

Plan een reis naar Zuid-Afrika