Vergelijk de prijzen en bespaar op hotels in Kaapstad

Sorry, Wij kunnen geen verblijven langer dan 30 nachten boeken.

Zoek op onze kaart naar de beste hotels in Kaapstad

Gebruik onze kaart om te zoeken naar hotels in de buurt van Kaapstad of attracties die u wilt bezoeken.

De beste hotels in Kaapstad. Lees de beoordelingen.

Wees er zeker van dat u het perfecte verblijf hebt geboekt. Lees de beoordelingen van echte gasten voordat u boekt.

Meer hotels bekijken

Hotels Kaapstad

Gaat u op vakantie naar Zuid-Afrika? Dan vliegt u waarschijnlijk naar Kaapstad, een moderne en levendige stad in het zuidwesten van het land, aan de voet van de Tafelberg. Zodra u bent aangekomen in Kaapstad zult u moe zijn van de lange vliegreis en hunkeren naar een lekker bed. Het is dus verstandig om voordat u naar Zuid-Afrika vertrekt Kaapstad hotels te boeken.

 

Kaapstad, de stad van Kaap de Goede Hoop

 

Nederland heeft een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van Kaapstad, want Kaap de Goede Hoop was een belangrijke tussenstop voor VOC-schepen die tussen Nederland en Azië voeren. Tegenwoordig is Kaapstad een moderne stad, waar u heerlijk kunt winkelen en uitgaan. U kunt daarvoor bijvoorbeeld naar het Victoria & Alfred Waterfront gaan, waar niet alleen veel winkels, cafés en restaurants zijn te vinden, maar ook allerlei toeristische attracties. Vanaf hier kunt u tevens allerlei excursies maken, bijvoorbeeld naar Robbeneiland en Kasteel de Goede Hoop. In deze wijk zijn veel luxe en middenklasse hotels te vinden, zoals het Victoria & Alfred Hotel, The Table Bay Hotel, het Queen Victoria Hotel, The Portswood Hotel en het Dock House.

 

Bezienswaardigheden Kaapstad

 

Eén van de topbezienswaardigheden waaraan u niet snel voorbij zal lopen als u Kaapstad bezoekt is de Tafelberg, een platte berg die hoog boven de stad uitsteekt. Er zijn verschillende wandelroutes die u kunt nemen om de Tafelberg te beklimmen, maar u kunt ook een kabelbaan nemen. Vanaf de top van de Tafelberg heeft u prachtig uitzicht over de stad, en rondom de Tafelberg is een Nationaal park te vinden, waar u pinguïns, bavianen en allerlei andere flora en fauna kunt spotten. Bent u natuurliefhebber, dan is het ook zeer aan te bevelen om de Kirstenbosch National Botanical Garden te bezoeken, dat ten oosten van de Tafelberg ligt. Andere populaire toeristische attracties in Kaapstad zijn onder meer het slavernijmuseum Slave Lodge, de multiculturele wijk Cape Malay Bo-Kaap en de oogverblindende City Hall. In het centrum van Kaapstad zijn veel goede middenklasse hotels te vinden, waaronder de Riviera Suites, het Three Cities Inn On The Square Greenmarket Square en het Kings In Cape Hotel.

 

Goedkope hotels Kaapstad

 

Ook rugzaktoeristen en vakantiegangers met een klein budget kunnen goedkoop overnachten in Kaapstad. Voorbeelden van goede budgethotels zijn onder meer het Ashanti Lodge Green Point, The Backpack en The B.I.G Backpackers.

 

Tip

 

Het is aan te raden om op zaterdag de City Bowl Markt te bezoeken, want hier kunt u leuke souvenirs kopen en allerlei lokale gerechten proeven.