Vluchten zoeken

Retourtype

 Vliegveld Allentown

Als u vliegt van en naar Allentown of iemand op moet halen van zijn vlucht naar Allentown, bekijk de laatste informatie die u nodig heeft van Allentown vliegveld. Vind actuele vertrek- en aankomsttijden, het actuele Allentown nieuws en weer of lees de laatste updates van luchthaven Allentown op twitter. Vind contactgegevens voor Allentown vliegveld en gegevens van luchtvaartmaatschappijen die vliegen van en naar Allentown. Maak gebruik van de handige kaarten of video’s om er zeker van te zijn dat u uw weg vindt op Allentown vliegveld.


Als u nog niet uw vliegtickets geboekt heeft, maar wilt vliegen van Allentown vliegveld, laat Skyscanner.nl voor u de beste aanbiedingen vinden. Skyscanner zoekt snel en eenvoudig voor u de beste vliegticketprijzen van Allentown vliegveld. U kunt zoeken naar vluchten van Allentown vliegveld op maand, om de goedkoopste dagen om te vliegen te vinden, of zelfs het hele jaar. Als u een nieuwe reisbestemming ontdekken wilt, kunt u kiezen voor overal bij de luchthaven van aankomst, en Skyscanner toont u de goedkoopste bestemmingen om naartoe te vliegen!


Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes en meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketwebsites met elkaar met als resultaat de beste vakantie aanbieding! Skyscanner vergelijkt niet alleen vliegtickets, maar ook hotels op Allentown vliegveld. Skyscanner.nl vergelijkt alle belangrijke hotelaanbieders om voor u de beste hotelprijs te vinden in Allentown. Tevens vergelijken wij alle belangrijke autoverhuurbedrijven om de beste aanbiedingen te tonen voor de beste deals on wheels voor uw verblijf in Allentown.

meer

Vliegvelden in de buurt van Allentown:

 Allentown Speciale aanbiedingen

Hotels in Allentown

 Allentown Speciale aanbiedingen

Autoverhuur in Allentown

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Allentown

 Contactgegevens

Allentown Luchthaven

Adres:
3311 Airport Road,
Allentown,
PA 18109-3040,
UNITED STATES OF AMERICA

Tel:+1 (0)610 2666000
Fax:+1 (0)610 2640115

Website:

Eigenaar:
Lehigh-Northampton Airport Authority

 Locatiegegevens

Lengtegraad:75° 26' 17'' W
Breedtegraad:40° 39' 16'' N
IATA-code:ABE
ICAO-code:KABE

 Locatie Luchthaven

Google map