Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Auto huren op New York Newark airport - Vergelijk en bespaar op autoverhuur New York Newark

Auto huren New York Newark

The city that never sleeps staat vol met bezienswaardigheden, attracties, winkels, restaurants, bars, clubs en parken. Vervelen in New York City is onmogelijk. Bezoek de vele musea, geniet van het uitzicht op de Empire State Building of Rockefeller Centre en ervaar Broadway en Times Square. In de omgeving van New York is ook van alles te beleven. Huur een auto via Skyscanner op vliegveld New York Newark en ervaar een onvergetelijke vakantie.

Waar huur je een auto op het vliegveld van New York Newark?

Op vliegveld New York Newark zijn verschillende autoverhuurbedrijven te vinden. Advantage, Budget, Hertz, Payless, Alamo, Dollar, National, Thrifty, Avis en Enterprise zijn op Newark actief. De balies van de autoverhuurbedrijven zijn bij P2 en P3 te vinden. Huur een auto via Skyscanner om zeker te zijn van de beste prijs en de auto die past bij een vakantie in New York.

Benzinepomp in de buurt van New York Newark

De meeste autoverhuurbedrijven hebben een vol-volbeleid. Dat houdt in dat de huurauto met een volle tank bezine retour wordt verwacht.
Op het terrein van New York Newark is een tankstation te vinden. Het dichtstbijzijnde tankstation is slechts 1 kilometer en ongeveer 3 minuten rijden van de ophaallocaties van de huurauto. Neem Brewster Road richting de uitgang en blijf de weg volgen. Sla linksaf naar Lindbergh Road, de benzinepomp is aan de linkerkant te vinden.

Vanaf vliegveld New York Newark

Het centrum van New York ligt 22 kilometer en ongeveer 25 minuten rijden van vliegveld New York Newark vandaan. Neem vanaf het vliegveld Lindbergh Road en Brewster Road richting uitgang. Hou links aan en blijf vervolgens rechts om op Interstate 78-E in te voegen. Blijf op de Interstate 78, hou vervolgens rechts aan en volg de borden Downtown. Neem Valrick Street en West Broadway naar het centrum van New York.

Op bestemming aankomen

New York

New York is een van de bekendste en meest bruisende steden ter wereld. The city that never sleeps kent bezienswaardigheden, sportevenementen, musea, culturele uitstapjes en winkels die niet allemaal in één vakantie of stedentrip worden aangedaan. Bezoek tijdens een trip naar New York zeker Empire State Building, Top of the Rock, Ground Zero, Broadway, Times Square, Chinatown, Little Italy, Central Park en Saint Patricks Cathedral. Maak tijd voor een van de vele musea als National History Museum of het Guggenheim en bezoek een Broadway of off-Broadway musical. Ga winkelen bij Macy's, in SoHo of op 5th Avenue en sluit de dag af met een etentje of een bezoekje aan een van de vele clubs, bars en concertzalen. De stad heeft zoveel te bieden dat het onmogelijk is om het niet leuk te hebben. Parkeren op straat is in New York lastig aangezien er regels gelden waar niet iedereen mee bekend is en er wordt enorm veel gecontroleerd op verkeerd geparkeerde auto's. Buiten het centrum zijn gratis parkeerplaatsen op straat te vinden, let wel goed op hoe de huurauto wordt geparkeerd. In het centrum is de beste optie om de huurauto in een parkeergarage te parkeren, dat kost rond de €20,- per dag.

Long Island

Een auto huren op vliegveld New York Newark is niet om alleen New York te ontdekken. Ga er op uit richting Long Island. Bezoek Long Beach en Southampton om Long Island te leren kennen. Maak een boottocht, relax op het strand en bezoek Old Westbury Gardens. Long Island grenst aan New York City, Old Westbury is 40 kilometer en ongeveer 40 minuten rijden van New York City. Neem vanuit New York de Brooklyn Bridge naar Brooklyn en neem vervolgens de Brooklyn Queens Expressway/I-278 E. Neem afrit 35 naar I-495. Neem afslag 39 naar Glen Cove en voeg in op Old Westbury Road. Aan de linkerkant is Old Westbury Gardens te vinden. Parkeren kan op het terrein van Old Westbury Gardens en is gratis. De huurauto parkeren op andere plekken op Long Island is vaak gemakkelijk, kosten liggen rond de €2,00 per uur en veelal is parkeren gratis.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.