Baden-Baden

10 dec. 2018 - 11 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Ferienwohnungen in der Villa Carola, Hotel Tanneck en Hotel & Restaurant Weinberg drie van de beste goedkope hotels in Baden-Baden. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Baden-Baden zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Baden-Baden?

9,8
Luxe Reizigers
9,8
Hipsters
9,8
Zakenreizigers
9,8
Reizende Gezinnen
9,8
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (20)
Maan @Travel Binge
Maan @Travel BingeParanaque
29-11-13

Baden Baden, wat betekent dat Zwemmen is een kuuroord gebouwd op thermale bronnen aan de rand van het Zwarte Woud. Mijn vriend en ik reed met een andere organisator van het evenement collega in de Wellness industrie van Wiesbaden naar Baden Baden. We moesten om te zien wat de stad te bieden heeft en het was zeker allemaal over gezondheid en welzijn. Meer dan dat, ik hield van de open ruimte, groen en prachtige parken van de stad. Het is een vrij Compace boerderij en we liepen gewoon naar de oude binnenstad van onze luxe hotel.

Lucy Swift Weber
Lucy Swift WeberNew York City
07-01-13

Ik hield van Baden-Baden vanwege de warmwaterbronnen / koude bronnen / spa's die een groot deel van de Baden-Baden ervaring. Vanuit een meeslepende rivier die langs duwt, tot een ijskoude waterval, Baden-Baden veren bieden een veelheid aan manieren om plezier te hebben in het water. Baden-Baden is ook de thuisbasis van casino's en is zeer dicht bij het voormalige huis van Brahms, dat is zeer interessant om te bezoeken.

D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLonden
06-01-17

Een weekend doorgebracht hier met een vriend in februari 2009. De baden is geweldig, het landschap is prachtig, en het eten is fatsoenlijk. Zou terug gaan, maar moet toegeven dat achteraf wordt meer gericht op vijftig-plussers dan dertigers.

Maria Banks
Maria BanksSanta Monica
06-01-17

Huis van het verhaal -Hansel en Gretel- mooie groen-bos glooiende heuvels en zeer oude schilderachtige station. Ook bekend als het Zwarte Woud.

Plan een reis naar Duitsland