Heidelberg

19 dec. 2018 - 20 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Leonardo Hotel Heidelberg City Center, Heidelberg Marriott Hotel en NH Heidelberg drie van de beste goedkope hotels in Heidelberg. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Heidelberg zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Heidelberg?

9,8
Fans van geschiedenis
7,9
Reizende Gezinnen
7,6
Kunstliefhebbers
6,0
Fans van de buitensport
6,0
Rugzaktoeristen
Beoordelingen van leden (77)
Jaco Otto
Jaco OttoHeidelberg
11-07-16

Woon hier al meer dan 3 jaar en er is altijd een mooi beeld van de stad

Yvonne Brett
Yvonne BrettSan Diego
16-09-15

Geweldig stop als u op een rivier cruise op de rivier Nektar. Zorg ervoor dat u de prachtige kasteel te bezoeken op de heuvel en op zoek gaan naar de grootste wijnvat ter wereld.

Stephen Harris
Stephen HarrisInterlaken
31-07-15

Een korte dagje uit van Frankfurt, de kleine stad van Heildelberg is absoluut mooi.

Thais Cabrino
Thais CabrinoSão Paulo
10-10-14

Geweldige stad, geen transport nodig, alles is dichtbij genoeg voor u om te lopen. Het kasteel ligt op de top van de heuvel en is mooi en maakt de reis naar Heidelberg nog beter

Plan een reis naar Duitsland