Ulm

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Best Western Plus Bierkulturhotel Schwanen, Maritim Hotel Ulm en Vienna House Easy Günzburg drie van de beste goedkope hotels in Ulm. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Ulm zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Ulm?

9,8
Groene Reizigers
8,2
Avontuurlijke Reizigers
6,7
Reizende Gezinnen
6,7
Fans van geschiedenis
Beoordelingen van leden (18)
Max Perez
Max PerezBerkeley
04-02-13

Het is geweldig en mooi. Als je in laat-gotische kathedralen, is dit een van de mooiste voorbeelden, maar ook als het hoogste. U kunt klimmen naar de top, dat is best eng. Er is een middelste stoppen gebied waar verstandige mensen stoppen bij een grote observatie gebied. Voor de volledige gruwelijke ervaring die je kunt blijven klimmen vanaf daar de trap smaller en smaller wordt tot hij het zo klein dat het wordt een dubbele helix naar een manier beweging tegemoet te komen in elke richting. Ulm is een leuke kleine stad als goed, maar het ervaren van de kathedraal gewist alles uit mijn hoofd.

Eileen Frizzell
Eileen Frizzell
06-01-17

Ik bezocht Ulm in Duitsland, want ik wilde het graf Rommel te bezoeken in de lokale kerkhof. Dit is een zeer mooie plek en de mensen vriendelijk.

Grethe Gerhardsson
Grethe GerhardssonMalmö
06-01-17

Zeer mooie toeristische plaats. Plaatsen om te zien: de oude stad (Love it!); het stadhuis (Beautiful!); beklim de Munster kerk; lopen op de stadsmuur langs de Donau. Probeer het bezoek met het jaarlijkse festival (derde weekend i juli) Synkronice :)

El Saltador
El SaltadorAlbox
06-01-17

Massive middeleeuwse kathedraal, echt leuk om de toren te beklimmen, trappen zijn een beetje smal, alleen voor kleine tot normale lichaamsvorm en in goede staat, de hoogste stand is ongeveer 150m ... zou kunnen zijn stormachtig, nog steeds geweldig uitzicht langs totdat de besneeuwde Alpen, echt geweldig gevoel.

Plan een reis naar Duitsland