Konstanz

14 dec. 2018 - 15 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Zum Grünen Lindenbaum Z5B, Haus zum Dreifuss en FeWo Im Paradies drie van de beste goedkope hotels in Konstanz. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Konstanz zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Konstanz?

9,8
Fans van de buitensport
7,4
Studenten
Beoordelingen van leden (11)
John H.
John H.Los Angeles
13-02-13

Het beste ding over Konstanz is dat het een geweldige wandel stad door een groot meer. De voetgangersgebieden zijn een geweldige plek om te winkelen en te wandelen langs. Zorg ervoor dat u een boottocht op het meer. Mijn vrienden en ik heb een beetje paddle boot ding en ik was dapper (dom) genoeg om te duiken in voor een duik.

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
12-08-13

Leuke stad om rond te lopen in de stad en aan de oever van de Bodensee

Sven Prasse
Sven PrasseKonstanz
01-02-13

Een van de beste plaatsen om te wonen in Midden-Europa

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
07-02-17

Beautiful city on the lake with a lovely intact old town. Residents seem to consider it one of the best places in Germany to live.

Plan een reis naar Duitsland