Schwangau

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Haus Säuling KLA08, Haus Straußberg KLB23 en Elsner drie van de beste goedkope hotels in Schwangau. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Schwangau zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Schwangau?

9,8
Fans van geschiedenis
9,8
Reizende Gezinnen
9,4
Kunstliefhebbers
Beoordelingen van leden (13)
Nicole 'Pixel' Smith
Nicole 'Pixel' SmithSanta Monica
13-11-15

De gladde, glooiende heuvels. De kernachtige herfstlucht. De vriendelijke mensen, foto-vriendelijke huizen. De duidelijk meer en kleine rivier. De prachtige gotische kastelen. Alles over dit gebied is geweldig, betoverend, en maakt een gevoel echt ver verwijderd van de problemen van het dagelijks leven in een grote stad. De wegen zijn leuk om te rijden. Ze hebben zeer lange fiets baden!

Maan @Travel Binge
Maan @Travel BingeParanaque
10-04-15

Ik hou van deze pittoreske plek met houten gebouwen en huizen vol met fresco's.

Dan
DanSanta Clara
09-08-14

Charmante landschap is bijzonder mooi in het voorjaar als de koeien genieten van het groene gras. Prachtig uitzicht op het kasteel. Er zijn ook enkele leuke restaurants en kleine markten te verkennen. Maak een picknick en ga ervan genieten tussen de koeien.

Bob Schafer
Bob SchaferSaskatoon
06-01-17

Charmant stadje aan het meer zonnen landschap rond. Neuschwanstein en Hohenschwangau zijn zeer dichtbij.

Plan een reis naar Duitsland