Dundee

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel Indigo DUNDEE, Apex City Quay Hotel & Spa en Malmaison Dundee drie van de beste goedkope hotels in Dundee. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Dundee zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Dundee?

9,8
Fans van geschiedenis
Beoordelingen van leden (12)
Thomas Beard
Thomas BeardAbergavenny
05-01-14

Het is in orde. De stad en de omgeving lijken behoorlijk saai, maar er zijn meer interessante en schilderachtige taferelen nooit de rivier de Tay, zoals de RRS Discovery daar te zijn. Ik geloof echter Dundee wordt maximaal vernieuwd om hoge normen en eenmaal voltooid zou heel mooi zijn!

Collin Esdale
Collin EsdaleLonden
08-11-12

Wel een Schotse geboren Glaswegian, kan niet eens, hebben twijfels of toegeven dat Dundee heeft veel meer te bieden dan alleen haar beroemde Dundee cake. Zelfs een homo gezien ik kan zeggen tegen de vreugde van een aantal van onze vrienden die hij bezocht met ons.

Michelle Montague
Michelle MontagueDundee
06-01-17

Dundee heeft een heleboel interessante dingen te doen voor toeristen, de Discovery schip, Unicorn

Olivia-Petra Coman
Olivia-Petra ComanBrașov
21-11-16

Plan een reis naar Verenigd Koninkrijk