Perth

18 dec. 2018 - 19 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Ordieview Bed & Breakfast, No.34 Apartment en Perth Youth Hostel drie van de beste goedkope hotels in Perth. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Perth zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Perth?

9,8
Fans van de buitensport
9,8
Reizende Gezinnen
7,1
Zakenreizigers
7,1
Fijnproevers
5,9
Fans van geschiedenis
Beoordelingen van leden (8)
D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLonden
21-04-14

Er is een reden waarom Cromwell dacht dat dit de 'beste gereformeerde' van de Schotse steden en dus gaf het door. Bijna staid tot het punt van saai, maar met een fascinerende geschiedenis.

Peter Syme
Peter SymeAberuthven
05-09-13

Perth is een kleine Schotse stad van 45.000 mensen. Verbluffend gelegen aan de oevers van de rivier de Tay Perth is de poort naar de Schotse Hooglanden en het is zeker de moeite waard om te verkennen en verblijf over. Het heeft een groot scala aan uitstekende lokale plaatsen om te eten en te blijven

zingano
zingano
06-01-17

Vrij standaard winkelcentrum.

thisisshane
thisisshaneJoondalup
06-01-17

Houden van

Plan een reis naar Verenigd Koninkrijk