Kaart

Rwanda Vliegveld informatie

Hieronder vindt u informatie over vliegvelden in Rwanda. Gebruik de onderstaande koppelingen voor gedetailleerde informatie over vliegvelden in Rwanda: locaties, routes, actuele vertrektijden en aankomsttijden, enzovoort.

Met Skyscanner vindt u de goedkoopste vluchten vanuit Rwanda, (met keuze uit honderden luchtvaartmaatschappijen, waaronder Turkish Airlines, KLM, Qatar Airways). U hoeft geen specifieke datums op te geven en zelfs een exacte bestemming is niet nodig. Hierdoor is Skyscanner de gemakkelijkste manier om goedkope vluchten voor uw reis te zoeken.
Als u een goedkope vlucht vanuit Rwanda wilt boeken, kiest u uit de onderstaande lijst met vluchten vanuit Rwanda of gebruikt u de links aan de zijkant van de pagina om meer vluchtgegevens te zoeken. Gebruik de bovenstaande zoekfuncties om een nieuwe zoekactie te starten.

Vliegvelden in Rwanda

Met directe vluchten vanaf Nederland

Kigali vliegveldKamembe vliegveld
Hier vindt u de belangrijkste luchtvaartmaatschappijen in Rwanda: KLM-vluchten naar Rwanda, Turkish Airlines-vluchten naar Rwanda, Kenya Airways-vluchten naar Rwanda

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.