Autoverhuurbedrijven kunnen een extra toeslag rekenen voor bestuurders jonger dan 25 jaar, deze betaalt u normaalgesproken wanneer u de auto komt ophalen. Er kunnen op bepaalde locaties ook leeftijdsrestricties van toepassing zijn. Controleer altijd eerst de website van het autoverhuurbedrijf voordat u reserveert.

Sixt - Vergelijk Sixt autoverhuur eenvoudig met Skyscanner

avis
sixt
hert
eury
thrf
alam

Sixt is een van oorsprong Duits autoverhuurbedrijf met ruim 2000 vestigingen in meer dan 100 verschillende landen wereldwijd, en is marktleider in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Israël. Sixt bedient zowel de particuliere als zakelijke markt en verhuurt daarom naast personenauto’s ook bestelwagens en vrachtauto’s. Daarnaast heeft Sixt autoverhuur een uitgebreid leaseprogramma.

Vestigingen

Het familiebedrijf Sixt werd in 1912 opgericht in Beieren en beschikt tegenwoordig over meer dan 460 verhuurlocaties verspreid over heel Duitsland. In Groot-Brittannië heeft Sixt ruim 60 vestigingen, en ook in talloze andere landen is Sixt actief, waaronder Oostenrijk, Zwitserland, Israël, de Verenigde Staten, Australië en enkele landen in Azië (onder andere Laos, Vietnam en Myanmar). De verhuurkantoren van Sixt zijn niet alleen op vliegvelden te vinden, maar ook vaak in de binnenstad van grote steden, u hoeft dus nooit ver te reizen als u een huurauto via Sixt wilt huren. Ook als u een goede huurauto of bestelbus in Nederland zoekt is Sixt een aanrader, want in bijna alle Nederlandse provincies is Sixt vertegenwoordigd.

Wagenpark

Het wagenpark van Sixt is zeer uitgebreid, waarbij u altijd kunt kiezen uit talloze kwalitatief goede automerken en de nieuwste automodellen. De vloot van Sixt bestaat onder meer uit Smart, BMW, Volvo, Volkswagen en Mini; als u een auto gaat huren via Sixt gaat u dus altijd in stijl de weg op, zonder dat u daar overigens teveel voor betaalt. Echter, als uw voorkeur uitgaat naar een eenvoudige budgetauto bent u ook bij Sixt op het juiste adres, want dit autoverhuurbedrijf heeft diverse kleine en compacte auto’s van merken als Peugeot, Opel en Citroën, die tegen een zeer aantrekkelijk tarief worden verhuurd.

Standaard services

De standaard services van Sixt verschillen per land, maar meestal zijn aansprakelijkheidsverzekering, lokale toeslagen en de eerste 200 kilometer per dag inbegrepen bij de huurprijs. Daarnaast heeft u het voordeel bij Sixt dat u uw reservering altijd kosteloos kunt wijzigen of annuleren, mits u voor uw huurauto betaalt bij het ophalen. Indien u dat wenst kunt u bij Sixt diverse optionele extra’s kiezen waarvoor een toeslag betaald dient te worden, waaronder extra verzekeringen, een navigator en winterbanden. In de meeste landen waar Sixt actief is zijn de huurauto’s handgeschakeld, alleen in de Verenigde Staten hebben de auto’s vrijwel altijd automatische transmissie.

Overige informatie

Bestuurders die een auto gaan huren via Sixt dienen minimaal 21 jaar en 2 jaar in het bezit van een rijbewijs te zijn.

Goedkope Auto Huren

Welkom bij de autoverhuur zoekpagina van Skyscanner. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken huurauto aanbiedingen, zodat je jouw perfecte huurauto vindt tegen een voordelige prijs. Wij helpen je altijd om jouw reis zo goedkoop mogelijk te maken, of het nou gaat om een auto huren voor 18 jaar of km vrij een auto huren, zodat je met een goed gevoel de weg op gaat.

Busje Huren & Autoverhuur Vergelijken

Dankzij Skyscanner zul je de laagste prijzen voor autoverhuur en busjesverhuur vinden die op internet beschikbaar zijn. Zodra je een aanbieding voor autoverhuur hebt gevonden die perfect bij je past, verwijzen wij je direct door naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar je rechtstreeks kunt reserveren. Wij berekenen nooit commissie, je profiteert altijd van de laagste prijs.

Auto Huren Buitenland

Op zoek naar een huurauto voor een verre reis, een city trip in Europa of wintersport? Een exclusieve auto huren? Of juist een busje of een 7 persoons auto huren? Voor een weekend of voor 1 dag? Waar je ook naartoe wilt, welke auto je ook wenst, wij hebben de juiste deals voor je! Wij tonen je alle aanbiedingen van gerenommeerde en betrouwbare autoverhuurbedrijven, zodat je de prijzen met elkaar kunt vergelijken.