Toowoomba

12 dec. 2018 - 13 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Belmont Quarters, Vacy Hall Toowoomba's Grand Boutique Hotel Since 1873 en The Lighthouse drie van de beste goedkope hotels in Toowoomba. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Toowoomba zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Toowoomba?

Beoordelingen van leden (4)
Jo Miiller
Jo Miiller
06-01-17

niet slecht in de zomer, maar het bevriezen koud in de winter alle winkels je ooit zou willen ik eigenlijk woonde hier voor ongeveer 20 oneven jaren veel scholen ook

ratt1972
ratt1972Brisbane
06-01-17

een beetje een klim naar de top, maar zodra je er kunt u Brisbane naar de Gold Coast .geweldige uitzicht naar het oosten, westen ligt dry.every jaar hebben ze de bloem fest.

Debra Lockley
Debra LockleyTexas, Queensland
23-06-12

Jenny Cook
Jenny CookDarwin
06-10-12

Plan een reis naar Australië