Port Douglas

10 dec. 2018 - 11 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn By The Sea Port Douglas, Pink Flamingo Resort en Port Douglas Apartments drie van de beste goedkope hotels in Port Douglas. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Port Douglas zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Port Douglas?

9,8
Fans van de buitensport
9,4
Avontuurlijke Reizigers
9,4
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (21)
Barbara Kossy
Barbara KossyMoss Beach
06-01-17

Port Douglas is een startpunt voor veel van de Great Barrier Reef snorkelen tours. Het is vol van de begroting van accommodaties en eetgelegenheden en andere diensten voor de vakantieganger.

Jenny Thompson
Jenny ThompsonWagga Wagga
08-11-12

geweldige accommodatie voor elk budget, cafés en restaurants, lopen overal, zaterdag markt in het park, mooie stranden, reizen naar het rif, hopen te zien en te doen

Jolien
JolienLeuven
06-01-17

Zeer ontspannen stad. Heerlijk eten, veel mogelijkheden om de Great Barrier Reef (duiken, snorkelen, zeilen, ...) te bezoeken. Perfect weer!

NeverAwayFromHome
NeverAwayFromHomeWashington D.C.
06-01-17

Mooie badplaats met veel restaurants en goede stranden. De hoofdweg van de stad is gevuld met plaatsen die je zal sterven om te eten en en verscheurd tussen terug voor meer en proberen de volgende nieuwe heerlijke plek naast de deur. Ik weet niet zeker wat het is buiten het seizoen tijdens de winter, maar zeker de moeite waard een kijkje. Het rijden er van Cairns is pittoresk en adembenemend.

Plan een reis naar Australië