Longreach

9 dec. 2018 - 10 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Wellshot Hotel, Ilfracombe Caravan Park en Longreach Outback Adventures drie van de beste goedkope hotels in Longreach. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Longreach zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Longreach?

9,8
Fans van geschiedenis
8,3
Avontuurlijke Reizigers
8,3
Reizende Gezinnen
Beoordelingen van leden (6)
Juno Kim
Juno KimAnchorage
05-05-15

De hoofdstad van Queensland Outback, Longreach is een goede stad om te beginnen of eindigen uw reis. Mis het niet Qantas Founder's Museum, Hall of Fame Stockman's, en nog veel meer unieke plaatsen.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
05-05-15

Iconische en vriendelijke Outback stad aan het einde van de spoorweg, Longreach is een geweldige plek om te beginnen of te eindigen avontuur door de Outback. De easy-going binnenstad zit vol met coffeeshops, bakkerijen, studio's, souvenirwinkels, en vriendelijke gezichten. Longreach is de thuisbasis van de Qantas Founders Museum en de Hall of Fame van de Stockman's. Als je zonder je eigen set wielen, kijken naar Outback Aussie Tours (naast het station) voor een aantal tochten door de Outback.

Lorrena White
Lorrena WhiteIlfracombe, Queensland
06-01-17

Longreach is een vriendelijke outback stad en geweldig om te bezoeken in de wintermaanden. De zonsondergangen zijn glorieuze.

Miss.B
Miss.BSandgate
06-01-17

Ik vond het hier! Wat een geweldige plek om te bezoeken en te beleven. De 'must-do' is de Qantas Museum die is geweldig maar over het algemeen, Longreach was zeker een geweldige ervaring.

Plan een reis naar Australië