Monterey

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Hotel 1110, InterContinental Hotels THE CLEMENT MONTEREY en Portola Hotel & Spa drie van de beste goedkope hotels in Monterey. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Monterey zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Monterey?

9,8
Fans van de buitensport
8,7
Reizende Gezinnen
8,1
Avontuurlijke Reizigers
6,0
Rugzaktoeristen
6,0
Fans van geschiedenis
Beoordelingen van leden (138)
Hadar W
Hadar WSan Rafael
17-07-16

ongeveer 2:20 uur rijden, een mooie dagtocht (op de weg stop in Stanford University) zou kunnen zijn. Ook op de weg te stoppen in google, Linkedin, enz.

Krista Canfield McNish
Krista Canfield McNishSan Francisco
30-01-16

Het Monterey Bay Aquarium is de ster van de show in Monterey. Het wordt heel verpakt in mooie warme weer, dus je bent bijna beter af een bezoek aan deze kleine stad en aquarium buiten het seizoen bij het parkeren is beter en de lijnen zijn korter.

Jimmy Z
Jimmy ZAlhambra
27-03-15

Geweldige plek om te controleren of u in de buurt bent! Veel plekken om te wandelen en te verkennen. Hun aquarium is een grote ruimte voor de kinderen om te leren over het leven in de zee en plezier hebben.

Becky Mahan
Becky MahanSan Diego
07-02-17

Ik was verbaasd over hoe gecharmeerd was ik van Monterey - deze kustplaats is een of andere manier zowel grote stad en kleine stad op hetzelfde moment. (Het ontbreekt hoogbouw, maar maakt voor het in het woon-werkverkeer.) Maar de smalle wegen, kleine winkeltjes, en het bruisende boulevard en de pier maken het een leuke, boeiende plek voor een wandeling.

Plan een reis naar Verenigde Staten