Sacramento

10 dec. 2018 - 11 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Echo Lodge, Good Nite Inn Sacramento en Motel 6 Sacramento South drie van de beste goedkope hotels in Sacramento. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Sacramento zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Sacramento?

9,8
Reizende Gezinnen
9,0
Fans van geschiedenis
8,3
Fans van de buitensport
7,6
Studenten
7,5
Fijnproevers
Beoordelingen van leden (104)
Danny Nguyễn
Danny NguyễnCovina
11-04-16

Als kind kwam ik hier heel veel om familie te bezoeken. Er is een Vietnamees gebied dat is geweldig!

Meagen Elizabeth
Meagen ElizabethSacramento
10-12-15

Old Sacramento is het beste deel van Sacramento. Het heeft geschiedenis, unieke winkels en tal van andere leuke dingen te doen.

Eric Brink
Eric BrinkPleasant Hill
20-08-15

Dit is de Californische hoofdstad en het hoofdkwartier van een staat die in vele opzichten is zijn eigen land en eigen ergste vijand. Ik heb hier meerdere malen voor de State Fair, naar de hoofdstad, het nemen van familie aan het California Railroad Museum / Old Sacramento, aan de rivier de Cats te zien, en op mijn weg door in de richting van de bergen.

Yvonne Brett
Yvonne BrettSan Diego
19-08-15

Een paar van de 'must-sees' in Sacramento zijn het State Capitol, Sutter's Fort, Old Sacramento, en de Trein Museum. Het is echt warm in de zomer, zodat niet de beste tijd om te gaan zou kunnen zijn, maar het is zeker de moeite waard een stop op een tour van Californië.

Plan een reis naar Verenigde Staten