Kaart

 Vliegveld Bordeaux

Vluchten Bordeaux nodig? Als je vluchten van of naar Bordeaux vertrekken of aankomen is het handig om de laatste informatie bij de hand te hebben. Vind van tevoren de beste route naar Bordeaux en vind uit wat de te verwachte reistijd is (zijn er files, werkzaamheden of (als dat er) is problemen op het spoor naar Bordeaux, bekijk de actuele vertrek- en aankomsttijden voor Bordeaux vluchten en zorg dat je op de hoogte bent van de faciliteiten die op Bordeaux aanwezig zijn. Ook is het altijd handig om het weer ter plaatse te checken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 
Op deze pagina vind je ook de contactgegevens en website van het vliegveld, zodat je bovenstaande informatie gemakkelijk kunt opzoeken. Onderaan de pagina vind je ook een handig overzicht van alle luchtvaartmaatschappijen die van en naar Bordeaux vliegen. Zo kun je nog gerichter de juiste vliegtickets vinden.  
Je wilt niet te veel betalen voor je vlucht vanaf Bordeaux en Skyscanner kan je helpen bij het vinden naar de beste deal voor jou! Skyscanner vergelijkt alle vluchten en luchtvaartmaatschappijen vanaf Bordeaux , waardoor je een goed geïnformeerde keuze kunt maken. Je kunt in een handig kleurgecodeerd kalenderoverzicht gemakkelijk zien wat de goedkoopste dagen zijn om te vliegen vanaf Bordeaux. Zoek op een specifieke datum of op een hele maand, of vind direct de goedkoopste maand om te vliegen. Laat je je liever verrassen en maakt de bestemming je niet uit voor een last minute, weekendje weg of lange vakantie en wil je de goedkoopste Bordeaux tickets, dan is Skyscanners Overal-zoekfunctie ideaal. Via deze functie toont Skyscanner je de goedkoopste bestemming om naar toe te vliegen vanaf Bordeaux. Bekijk hier hoe je deze functie gebruikt.
 
Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes van meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketsites wereldwijd. Skyscanner vergelijkt niet vliegtickets maar ook hotels en autoverhuur. Mocht je dus een hotel dichtbij of op Bordeaux willen boeken voor een goede prijs, vergelijk dan hier hotels. Wil je een auto huren op of nabij Bordeaux dan vergelijk je hier gemakkelijk prijzen van de vele autoverhuurbedrijven of brokers, zodat je nooit teveel betaald. 
Algemene tips om gemakkelijk veel geld te besparen op reizen (vliegtickets, hotels en autoverhuur) vind je hier: - Hoe geld besparen op vliegtickets, hotels en autohuur met Skyscanner?
Vliegvelden in de buurt van Bordeaux:

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Bordeaux

 Contactgegevens

Bordeaux Luchthaven

Adres:
Cidex 40,
F-33700 Merignac,
FRANCE

Tel:+33 (0)5 56345050
Fax:+33 (0)5 56342301

Website:

Eigenaar:
Société Aéroport de Bordeaux Mérignac, Public Limited Company

 Locatiegegevens

Lengtegraad:0° 42' 51'' W
Breedtegraad:44° 49' 45'' N
IATA-code:BOD
ICAO-code:LFBD

 Locatie Luchthaven

Google map

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.