Kaart

 Dubai Airport

Dubai airport is een van de meest luxe luchthavens ter wereld, en u heeft er de keuze uit letterlijk honderden winkels, bars, cafés en restaurants en winkelcentra, grote belastingvrije winkels en zelfs een overdekte waterval! Comfortabele ligstoelen staan opgesteld langs de passages zodat u even kunt pauzeren of een dutje kunt doen voordat uw vliegtuig vertrekt.

Zakenreizigers kunnen gebruik maken van de vele ‘executive’ services die aangeboden worden op de luchthaven, waaronder limousineverhuur, business lounges, visa assistentie, WI-FI, geavanceerde technologische hulpmiddelen en gratis drankjes en hapjes. Er bevinden zich ook hotels, en verder alles variërend van ijssalons en cafés tot boekwinkels, noodle- en sushibars. Er is zo veel te doen dat u Dubai airport nooit meer wil verlaten!

Skyscanner vergelijkt de goedkoopste vliegtickets naar Dubai airport voor u zonder dat u vooraf hoeft te bepalen op welke datum u wil reizen. Daarmee de beste manier om vliegtickets te vinden vanaf Vliegveld Dubai. Gebruik de links aan de zijkant van de pagina om vliegticketinformatie te bekijken of gebruik het bovenstaande zoekvenster om een nieuwe zoekopdracht op te geven.

Vliegvelden in de buurt van Dubai:

 Routebeschrijving

Reizen met de auto verbergen 

Dubai City Centre ligt slechts op 5 minuten rijden van Dubai International Airport en is gemakkelijk met de auto te bereiken via de weg naar de luchthaven die zich bevindt ten zuidoosten van het stadscentrum aan de oostzijde van Dubai Creek.

Vanaf het City Centre en Noord – Neem Airport Road vanaf het zuidoosten en volg de borden naar de luchthaven.

Vanaf Sharjah en het Oosten – Neem de Allttihad Road naar Dubai, deze leidt naar Airport Road alwaar u borden ziet die u naar de luchthaven zullen brengen.

Vanaf het Zuiden – Rijd noordwaarts op de Al Garhoud Brug en sla dan rechtsaf naar Airport Road waarna u de borden naar de luchthaven dient te volgen.

Treinen verbergen 

Tussen alle terminals van Dubai Airport zijn veel busverbindingen, die passagiers naar het stadscentrum en meer dan 80 hotels brengen.

Bussen verbergen 

Bussen rijden 24 uur per dag, hebben allemaal airconditioning en doen er maar 30 minuten over om het stadscentrum te bereiken. De twee lijnen die momenteel vanaf Dubai International Airport rijden zijn bus 401, die vanaf de luchthaven via de Deira sectie van Dubai naar Al Sankha Bus Station rijdt, en de 402, die vanaf de luchthaven via het winkelcentrum Deira Centre naar Al Ghubaiba Bus Station rijdt. Dubai Metro rijdt elke 10 minuten tussen alle stations van de stad. Zodra deze in 2012 gereed is zal het de langste metro zonder bestuurder ter wereld zijn.

Taxi verbergen 

Taxi’s vormen het meest populaire vervoermiddel van en naar Dubai Airport. De officiële bemeterde taxi’s hebben een opvallende rode met beige kleur en er zijn er duizenden van. Een interessantere manier van reizen naar Dubai International Airport is met de watertaxi, die vaart vanaf Bur Deira aan de overkant van Dubai Creek. Deze taxi’s zijn geheel van airconditioning voorzien en brengen u binnen enkele minuten naar Vliegveld Dubai.

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Dubai Airport

 Contactgegevens

Dubai Luchthaven

Adres:
PO Box 2525,
Dubai,
UNITED ARAB EMIRATES

Tel:+971 (0)4 2162525

Website:

 Locatiebeschrijving

Lengtegraad:55° 21' 28'' E
Breedtegraad:25° 15' 0'' N
IATA-code:DXB
ICAO-code:OMDB

 Locatie Luchthaven

Google map

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.