Winton

19 dec. 2018 - 20 dec. 2018

2 gasten - 1 kamer

Wil je inspiratie voor een goede verblijfplaats? Volgens de beoordelingen van gebruikers zijn Cottage on Cork, Cottage on Cork - Muddy Cottage en Cottage on Cork - Hatfield House drie van de beste goedkope hotels in Winton. Skyscanner Hotels is een snelle, gratis en eenvoudige manier om je verblijf te organiseren. Met een paar klikken kun je gemakkelijk je accommodatie in Winton zoeken, vergelijken en boeken. Klik direct door op het hotel of de ticketwebsite. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je verblijf als je bij ons boekt. Voer gewoon je gekozen reisdatums in bovenstaand zoekvak in en laat ons goedkope hoteldeals voor je zoeken. Of kies een van de hotelopties hierboven.

Wat zeggen reizigers over Winton?

9,8
Fans van geschiedenis
8,3
Reizende Gezinnen
6,6
Studenten
5,7
Fans van de buitensport
Beoordelingen van leden (4)
Juno Kim
Juno KimAnchorage
05-05-15

Dinosaur Hoofdstad van Australië, de thuisbasis van Waltzing Matilda en Queensland boulder opaal; Winton is een huis van cultuur, natuur en erfgoed.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
04-05-15

Winton is een self-made stad die is moeilijk om niet te houden. Dit afgelegen en geïsoleerde stadje van minder dan duizend inwoners heeft een veel gaande is. Het is de dinosaurus hoofdstad van Australië, de thuisbasis van de Waltzing Matilda Center, en heeft een knappe hoofdstraat met een aantal historische gebouwen.

Stephen Hubbard
Stephen HubbardSydney
06-01-16

Robert Somerville
Robert SomervilleInvercargill
03-07-18

Plan een reis naar Australië