Kaart

Amsterdam - Melilla

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Melilla

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 179

Directe luchtvaartmaatschappijen

0

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 1991 kilometer

5u 10min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Iberia

Melilla

1 luchthaven

Indien u een bezoek gaat brengen aan de Spaanse enclave Melilla en goedkope vliegtickets naar Melilla boekt vliegt u naar Melilla Airport, dat 4 kilometer ten zuidwesten van het centrum van de stad ligt. Lees hier met welke luchtvaartmaatschappijen u van Amsterdam naar Melilla kunt vliegen, wat u op het vliegveld van vertrek en aankomst kunt verwachten, hoe u naar het centrum van Melilla kunt reizen en andere praktische informatie.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Het is niet mogelijk om vanaf luchthaven Amsterdam Schiphol een rechtstreekse vlucht naar Melilla te nemen. Wel zijn er diverse luchtvaartmaatschappijen die indirecte vluchten naar Melilla Airport verzorgen, te weten Iberia, Air Europa en Melilla Airlines. Voor de laatste twee luchtvaartmaatschappijen dient u eerst met een andere maatschappij naar Malaga te vliegen en daar over te stappen op een vlucht naar Melilla.

 

Paspoort en visum

Bezit u de Nederlandse nationaliteit, dan heeft u een geldig Nederlands paspoort of Europees Identiteitsbewijs nodig om naar Melilla te vliegen, een visum is dus niet nodig.

 

Luchthaven van vertrek en bestemming

Reizigers die van Amsterdam naar Melilla vliegen wordt geadviseerd minimaal 2 uur voor de geplande vertrektijd van het vliegtuig aanwezig te zijn op Schiphol, omdat de verplichte paspoort- en veiligheidscontroles soms enige tijd in beslag kunnen nemen. Nadat u bent aangekomen op Melilla Airport kunt u zodra u uw koffers van de band heeft gehaald de borden naar de balies van autoverhuurbedrijven of de taxistandplaats volgen, afhankelijk van hoe u vanaf Melilla Airport door wilt reizen naar uw eindbestemming. Er rijdt geen openbaar vervoer van Melilla Airport naar het centrum van de stad.

 

Reistijd en tijdsverschil

Er is geen tijdsverschil tussen Melilla en Nederland, dus als u van Amsterdam naar Melilla gaat vliegen zult u in geen geval last hebben van een jetlag. Indirecte vluchten van Amsterdam naar Melilla duren 5 uur of langer, afhankelijk van met welke luchtvaartmaatschappij(en) u vliegt, waar u dient over te stappen en hoe lang de overstap duurt.

 

Vervoer vanaf de luchthaven

Indien u geen huurauto heeft gereserveerd op Melilla Airport kunt alleen per taxi naar uw hotel in Melilla reizen, volg daarvoor in de aankomsthal de borden naar de officiële taxistandplaats. U kunt vanaf het vliegveld van Melilla niet met het openbaar vervoer naar het centrum van de stad reizen.

 

Praktische informatie

Melilla, een autonome stad aan de noordkust van Afrika die aan Marokko grenst, heeft een Mediterraan klimaat. In de zomer is het in Melilla heerlijk warm met een gemiddelde dagtemperatuur van 28 C. Ook in de winter is het zeer aangenaam in deze Spaanse enclave, met een gemiddelde dagtemperatuur van 17 C (en uitschieters naar soms wel 25 C). De prijzen in Melilla zijn vergelijkbaar met die van Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.