Kaart

Amsterdam - La Palma

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar La Palma

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 140

Directe luchtvaartmaatschappij

1

Vluchten per week

1

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 3225 kilometer

4u 45min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

transavia

La Palma

1 luchthaven

Indien u naar het Canarische eiland La Palma op vakantie gaat landt u op La Palma Airport, een klein vliegveld dat 8 kilometer ten zuiden van de hoofdstad Santa Cruz de La Palma ligt. Lees hier met welke luchtvaartmaatschappijen u van Amsterdam naar La Palma kunt vliegen, wat u op het vliegveld van vertrek en aankomst kunt verwachten, hoe u vanaf het vliegveld van La Palma naar uw eindbestemming kunt reizen en andere praktische informatie die nuttig is om te weten als u vliegtickets La Palma gaat boeken.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Vanaf luchthaven Amsterdam Schiphol kunt u uitsluitend met de Nederlandse prijsvechter Transavia rechtstreeks naar La Palma Airport vliegen. Daarnaast zijn er diverse luchtvaartmaatschappijen die indirecte vluchten van Amsterdam naar La Palma aanbieden, waaronder TUI Airlines, Vueling, Iberia en Iberia Express.

 

Paspoort en visum

Indien u over de Nederlandse nationaliteit beschikt heeft u een geldig Nederlands paspoort of Europees Identiteitsbewijs nodig om naar de Canarische eilanden op vakantie te gaan, een visum is dus niet nodig.

 

Luchthaven van vertrek en bestemming

Reizigers die van Amsterdam naar La Palma vliegen wordt geadviseerd minimaal 2 tot 3 uur voor de geplande vertrektijd van het vliegtuig aanwezig te zijn op Schiphol, aangezien de paspoort- en veiligheidscontroles soms enige tijd in beslag kunnen nemen, met name tijdens het vakantieseizoen. Zodra u bent aangekomen op La Palma Airport kunt u zodra u uw koffers van de band heeft gehaald de borden (ook in het Engels) naar de bushalte, balies van autoverhuurbedrijven of de taxistandplaats volgen, afhankelijk van hoe u vanaf La Palma Airport door wilt reizen naar uw vakantieaccommodatie.

 

Reistijd en tijdsverschil

Op de Canarische eilanden is het 1 uur vroeger dan in Nederland, dus als u van Amsterdam naar La Palma gaat vliegen zult u geen last hebben van een jetlag. Rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar La Palma duren ca. 5,5 uur. Neemt u een indirecte vlucht dan kan de reistijd oplopen tot wel 8,5 uur of nog langer, afhankelijk van met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt, waar u dient over te stappen en hoe lang de overstap duurt.

 

Vervoer vanaf de luchthaven

Indien er geen huurauto of transfer van uw hotel in La Palma voor u klaarstaat op La Palma Airport dan kunt u ook een shuttlebus nemen. Op het vliegveld van La Palma stopt namelijk buslijn 500, die tussen de luchthaven, Santa Cruz de La Palma en Los Cancajos pendelt. Daarnaast kunt u natuurlijk ook een taxi nemen, volg daarvoor in de aankomsthal de borden naar de officiële taxistandplaats die zich buiten bij de aankomsthal bevindt.

 

Praktische informatie

La Palma heeft een subtropisch klimaat met zonnige, droge zomers (gemiddelde dagtemperatuur 24- 26 C) en warme winters (gemiddelde dagtemperatuur 20-21 C). De prijzen op La Palma liggen iets lager dan in Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.