Kaart

Moskou - Amsterdam

Beste lastminuteaanbiedingen voor vluchten

Zin in een spontane reis? Het is nooit te laat om boeken. Hier is onze selectie van de beste lastminutevluchten naar Amsterdam...
Alleen geschatte laagste prijzen. Gevonden in de laatste 14 dagen.

Vluchtinformatie van Moskou naar Amsterdam Schiphol

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 103

Directe luchtvaartmaatschappijen

2

Vluchten per week

37

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 2161 kilometer

3u 25min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Aeroflot

Amsterdam Schiphol

1 luchthaven

Veelgestelde vragen

Er is één vliegveld in Amsterdam Schiphol: Amsterdam Schiphol.
De beste prijs op Skyscanner voor een vlucht van Moskou to Amsterdam Schiphol is € 103*. Dit hebben we gevonden door te kijken bij verschillende luchtvaartmaatschappijen. Dit is de goedkoopste prijs voor de hele maand.
De gemiddelde vliegtijd van Moskou naar Amsterdam Schiphol is 3u 25min.
Er zijn 2 luchtvaartmaatschappijen die rechtstreeks vliegen van Moskou naar Amsterdam Schiphol.
Er zijn 37 vluchten per week van Moskou naar Amsterdam Schiphol in oktober.

Routes Landing Page Moskou AMS

Bent u momenteel in Moskou en zoekt u goedkope vliegtickets naar Amsterdam? Lees dan hier vanaf welke vliegvelden van Moskou u naar Amsterdam kunt vliegen, hoe lang uw vlucht van Moskou naar Amsterdam duurt, hoe u vanaf Amsterdam Schiphol Airport verder kunt reizen en allerlei andere praktische informatie die nuttig kan zijn als u vluchten naar Amsterdam gaat boeken.

 

Luchtvaartmaatschappijen

De Russische hoofdstad Moskou telt maar liefst vier vliegvelden, te weten Moskou Domodedovo International Airport, Moskou Sheremetyevo International Airport, Moskou Vnukovo International Airport en Moskou Zhukovsky International Airport. Echter, als u vanaf Moskou rechtstreeks naar Amsterdam wilt gaan vliegen kunt u uitsluitend vertrekken vanaf de luchthaven Moskou Sheremetyevo International Airport. Luchtvaartmaatschappijen die vanaf dit vliegveld directe vluchten naar Amsterdam uitvoeren zijn KLM en Aeroflot.

 

Paspoort en visum

Wie over de Nederlandse nationaliteit beschikt kan met een geldig paspoort van Moskou naar Amsterdam vliegen, een visum is uiteraard niet nodig.

 

Luchthaven van vertrek en bestemming

Reizigers die van Moskou naar Amsterdam gaan vliegen wordt geadviseerd minimaal 2 uur voor de geplande vertrektijd van hun vliegtuig aanwezig te zijn op Moskou Sheremetyevo International Airport, vanwege de soms tijdrovende paspoort- en veiligheidscontroles. Zodra u bent geland op Amsterdam Schiphol Airport kunt u nadat u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald de borden naar de treinperrons, bushaltes, taxistandplaats of balies van autoverhuurbedrijven op Schiphol volgen, afhankelijk van hoe u naar uw eindbestemming in Nederland wilt reizen. Indien u wordt afgehaald door familie of vrienden zullen zij u opwachten in de aankomsthal.

 

Reistijd en tijdsverschil

In Nederland is het 1 uur vroeger dan in Rusland, een jetlag is dus niet te verwachten als u van Moskou naar Amsterdam gaat vliegen. Rechtstreekse vluchten van Moskou naar Amsterdam duren ruim 3 uur, indirecte vluchten kunnen tot wel 6 uur of meer in beslag nemen, afhankelijk van waar uw vliegtuig een tussenstop maakt en hoe lang de overstap duurt.

 

Vervoer vanaf de luchthaven

Indien u niet wordt afgehaald van Schiphol en ook geen huurauto heeft gereserveerd kunt u het beste met het openbaar vervoer naar uw hotel in Amsterdam of andere eindbestemming reizen. De treinperrons en bushaltes zijn allemaal te vinden op Schiphol Plaza, dat vanaf de aankomsthal eenvoudig te voet te bereiken is. Uiteraard kunt u ook een taxi nemen, volg daarvoor de borden naar de officiële taxistandplaats.

 

Praktische informatie

Nederland heeft in tegenstelling tot Rusland een gematigd klimaat, het is er dus in de winter meestal warmer en in de zomer meestal kouder dan in Rusland. Het prijsniveau in Nederland ligt wat hoger dan in Rusland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.