Kaart

Amsterdam - Curitiba

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Curitiba

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 434

Directe luchtvaartmaatschappijen

0

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 10122 kilometer

14u 30min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

GOL Linhas Aéreas

Curitiba

1 luchthaven

De prachtige stad Curitiba ligt op nog geen 3 uur rijden of 1 uur vliegen van de Braziliaanse zakenmetropool São Paulo. ‘Coxa’, zoals Curitiba vaak liefkozend door de lokale bewoners wordt genoemd, ligt op bijna 10.129 kilometer afstand van Amsterdam. Tijdens de route Amsterdam Curitiba (AMS-CWB) passeert u diverse landsgrenzen, waaronder die van België, Frankrijk en Spanje, maar waarschijnlijk zult u vooral water zien want het grootste gedeelte van de reis vliegt u boven de Atlantische Oceaan.

Er zijn geen directe vluchten van Amsterdam naar Curitiba verkrijgbaar, maar u kunt wel uit talloze indirecte vluchten kiezen, bijvoorbeeld met KLM (overstappen in São Paulo), Air France (overstappen in Parijs en Rio de Janeiro) of Alitalia (overstappen in Rome en Rio de Janeiro). Vluchten naar Curitiba duren gemiddeld tussen de 15 en 20 uur, afhankelijk van waar en hoe vaak u moet overstappen en hoelang de overstaptijd duurt.

Vluchten naar Curitiba vertrekken meestal in de namiddag of avond, zodat u de dag erna in de loop van de middag of avond aankomt op uw eindbestemming. Nadat u ingecheckt heeft in uw hotel is het aan te raden om meteen de stad te gaan verkennen, want die barst van de interessante bezienswaardigheden, zoals het adembenemende Tanguá Park, het imposante universiteitsgebouw van de Universiteit van Paraná en het Oscar Niemeyer Museum, het grootste museum van Latijns-Amerika.

Gaat u vliegen van Amsterdam naar Curitiba en zoekt u goedkope vliegtickets Amsterdam Curitiba dan is een bezoekje aan de website van Skyscanner zeker de moeite waard, want hier vindt u een royaal en overzichtelijk aanbod goedkope vliegtickets Curitiba voor de door u gewenste vertrek- en retourdatum. Zijn uw vliegdata flexibel dan kunt u op Skyscanner ook zoeken naar goedkope vliegtickets binnen een maand of zelfs een heel jaar, zoals bovenstaand staafdiagram laat zien. Daarnaast kunt u bij Skyscanner een prijsalarm instellen, zodat altijd op de hoogte bent van de goedkoopste vliegtickets Curitiba.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.