Kaart

Amsterdam - Manaus

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Manaus

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 462

Directe luchtvaartmaatschappijen

0

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 8617 kilometer

14u 40min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

KLM

Manaus

1 luchthaven

De stad Manaus ligt in het hart van de Braziliaanse Amazone en bevindt zich op ruim 8.626 kilometer afstand van Nederland. Eduardo Gomes International Airport, de luchthaven van Manaus, heeft onlangs een ware metamorfose ondergaan en is vanaf het centrum gemakkelijk te bereiken per openbaar vervoer of taxi.

Er zijn geen directe vluchten van Amsterdam naar Manaus (AMS - MAO), maar er zijn wel diverse luchtvaartmaatschappijen die vanaf Amsterdam met 1 of meerdere tussenstops naar Manaus vliegen, waaronder British Airways (overstappen in Londen en Miami) of TAP (overstappen in Lissabon en São Paulo). De gemiddelde vliegtijd van Amsterdam naar Manaus is inclusief tussenstops tussen de 20 en 26 uur, afhankelijk van het aantal en de duur van de tussenstops. Mocht u tijdens uw reis enkele uurtjes kwijt zijn aan overstaptijd dan kunt u van de nood een deugd maken en tijdens uw tussenstop belastingvrij winkelen, lokale gerechten proeven of een dutje doen op een van de zit-slaapbanken in de vertrekhal.

Tijdens de vlucht Amsterdam Manaus passeert u diverse landsgrenzen, waaronder die van België, Frankrijk en Spanje, maar het grootste gedeelte van uw vliegreis brengt u door boven water, aangezien uw vliegtuig de Atlantische Oceaan zal oversteken. Op uw persoonlijke videoscherm kunt u op elk gewenst moment zien waar precies uw vliegtuig zich bevindt en hoe lang de reis nog duurt voordat u aankomt op uw bestemming.

Indien u gaat vliegen van Amsterdam naar Manaus vertrekt u waarschijnlijk in de namiddag of avond, want de meeste luchtvaartmaatschappijen voeren nachtvluchten uit naar deze prachtige bestemming. Na een lange vlucht, waarbij u heerlijk kunt eten en van talloze films kunt genieten, komt u aan het eind van de middag aan in Manaus, zodat u net op tijd bent voor een heerlijk Braziliaans pilsje en een typisch Braziliaanse maaltijd.

Indien u goedkope vliegtickets Amsterdam Manaus wenst dan zult u bij Skyscanner zeker vinden wat u zoekt, want de website van Skyscanner toont op een overzichtelijke manier welke vliegtickets Manaus er allemaal beschikbaar zijn voor de door u gekozen vertrek- en retourdatum. Indien de reisdata voor u niet vast staan dan kunt u op Skyscanner ook zien wat de goedkoopste vliegtickets zijn binnen een maand of zelfs een heel jaar, zoals u via bovenstaand staafdiagram kunt zien. Ook kunt u bij Skyscanner een prijsalarm instellen, waarmee u per email op de hoogte wordt gehouden van goedkope vliegtickets Manaus.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.