Kaart

Amsterdam - Porto Alegre

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Porto Alegre

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 454

Directe luchtvaartmaatschappijen

0

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 10650 kilometer

15u 5min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

GOL Linhas Aéreas

Porto Alegre

1 luchthaven

De Braziliaanse stad Porto Alegre ligt in het Zuidoosten van het land en bevindt zich op ruim 10.669 kilometer afstand van de luchthaven van Amsterdam. Indien u gaat vliegen van Amsterdam naar Porto Alegre zult u dus rekening moeten houden met een totale reistijd van minimaal 15 uur, maar afhankelijk van de overstapplaats(en) en overstaptijd(en) kan de totale reistijd oplopen tot wel 30 uur. Tijdens de route Amsterdam Porto Alegre (AMS-POA) vliegt u over diverse landen, waaronder Frankrijk, Spanje en de Canarische eilanden, waarna uw vliegtuig de oversteek over de Atlantische Oceaan zal maken. Gedurende uw vlucht kunt u op uw persoonlijke videoscherm zien waar uw vliegtuig zich bevindt en te weten komen hoe lang het nog duurt voordat uw vliegtuig landt op het vliegveld van Porto Alegre, beter bekend als Salgado Filho International Airport.

Vliegen van Amsterdam naar Porto Alegre kan met diverse luchtvaartmaatschappijen, waaronder TAP en Lufthansa. Vanaf Amsterdam kunt u geen rechtstreeks vluchten nemen naar Porto Alegre, u dient altijd minimaal een keer over te stappen. Tot de luchtvaartmaatschappijen met de kortste totale reistijd Amsterdam – Porto Alegre behoren TAP (tussenstop in Lissabon) en Lufthansa (tussenstop in Frankfurt en A). Gedurende de hele dag vertrekken er vanaf Amsterdam indirecte vluchten naar Porto Alegre. Na uw overstap vliegt u in de meeste gevallen in de avond naar Porto Alegre, zodat u de ochtend daarna uitgeslapen aankomt op uw bestemming en meteen op pad kunt gaan om wat bezienswaardigheden te bekijken, zoals het oogverblindende Piratini paleis en de imposante Mercado Público de Porto Alegro. Mocht u de hele nacht film hebben gekeken in het vliegtuig dan kunt u een dutje doen op het prachtige strand van Ipanema beach, dat aan de oevers van het Guaíba meer ligt.

Indien u goedkope vliegtickets Amsterdam Porto Alegre zoekt dan bent u bij Skyscanner op het juiste adres, want hier vindt u de goedkoopste vliegtickets voor de door u gewenste vertrek- en retourdatum. Staan uw reisdata nog niet vast dan kunt u op Skyscanner ook zoeken naar goedkope vliegtickets binnen een maand of zelfs een heel jaar, wat u goed kunt zien in bovenstaand staafdiagram. Bovendien biedt Skyscanner de mogelijkheid om een prijsalarm in te stellen, zodat u per email op de hoogte wordt gehouden van de goedkoopste vliegtickets Porto Alegre.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.