Kaart

Eindhoven Gdansk

Vluchtinformatie van Eindhoven naar Gdansk

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 25

Directe luchtvaartmaatschappij

1

Vluchten per week

7

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 934 kilometer

1u 35min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Red Wings

Gdansk

1 luchthaven

Goedkope vluchten van Eindhoven – Gdansk

 

Eindhoven - Gdansk

 

Wanneer zijn vliegtickets van Eindhoven naar Gdansk het goedkoopst?

 

Vliegtickets van van Nederland naar Polen zijn doorgaans het goedkoopst als je ze geruime tijd van tevoren boekt, want dan liggen de tarieven vaak een stuk lager. Wil je weten wanneer vliegen van Amsterdam naar een bepaalde bestemming het goedkoopst is en in welke week de betreffende vliegtickets het laagst in prijs zijn, lees dan ook: De beste tijd om te boeken en het meeste te besparen op je vlucht.

 

Als je reisdata nog niet vaststaan en je benieuwd bent wanneer vliegtickets van Eindhoven naar Gdansk het goedkoopst zijn, zoek dan ook altijd even in de hele maand. Je ziet dan in één oogopslag wanneer de tickets in die maand het goedkoopst zijn. Wil je nog even wachten met de aankoop van je tickets dan is dat geen probleem, want dankzij het Prijsalarm van Skyscanner kun je de tarieven van het ticket waar je oog op is gevallen eenvoudig in de gaten houden. Nadat je een prijsalarm hebt ingesteld ontvang je automatisch een melding als de prijs van het betreffende vliegticket stijgt of daalt

 

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Eindhoven naar Gdansk?

 

Rechtstreekse vluchten van Eindhoven naar Gdansk worden uitsluitend aangeboden door Wizz Air. Indirecte vluchten van Eindhoven naar Gdansk zijn ook mogelijk en worden uitgevoerd door onder meer KLM, Lufthansa en SAS.

 

Hoe lang is het vliegen van Eindhoven naar Gdansk?

 

Rechtstreekse vluchten van Eindhoven naar Gdansk duren gemiddeld 1 uur en 35 minuten. Bij indirecte vluchten van Eindhoven naar Gdansk ben je tussen de 6 en 10 uur onderweg. Je totale reistijd is in dat geval afhankelijk van de route die je vliegt en hoe lang je overstap duurt

 

Informatie over vliegvelden en terminals in Eindhoven

 

Eindhoven Airport is met ca. 3 miljoen passagiers per jaar na Schiphol de grootste luchthaven van Nederland en bevindt zich iets meer dan 8 km ten westen van het centrum van Eindhoven.

 

Van Eindhoven naar Eindhoven Airport: Ga je met het openbaar vervoer vanaf het centrum van Eindhoven naar Eindhoven Airport, dan kun je vanaf het centraal station bus 400 of 401 naar de luchthaven nemen. Ook is het mogelijk om vanaf Den Bosch, Utrecht en Amsterdam met de AirExpressBus naar Eindhoven Airport te gaan. Rijd je met de auto naar het vliegveld van Eindhoven, neem dan zodra je op de Ring Eindhoven bent afslag 29 en volg vervolgens de borden naar de luchthaven. Je kunt je auto parkeren bij P1 (kort parkeren) of P3, P4 of P5 (lang parkeren).

 

Wanneer op Eindhoven Airport aanwezig zijn: Check de website van je luchtvaartmaatschappij als je wilt weten hoe lang je voor het vertrek op Eindhoven Airport aanwezig dient te zijn, meestal is dit 1 tot 2 uur voor de officiële vertrektijd van je vliegtuig.

 

Advies van Skyscanner: 7 onmisbare tips voor een goede reisvoorbereiding

 

Informatie over vliegvelden in Gdansk

 

Gdansk Lech Wałęsa Airport, zoals het vliegveld van Gdansk officieel heet, bevindt zich iets meer dan 16 kilometer ten westen van het centrum van Gdansk.

 

Van Gdansk Lech Wałęsa Airport naar het centrum van Gdansk: Als je met het openbaar vervoer vanaf Gdansk Lech Wałęsa Airport naar de stad wilt reizen dan kun je het beste de trein nemen, want op de luchthaven van Gdansk bevindt zich een treinstation waar treinen stoppen in de richting Wrzeszcz en het centrum van Gdansk. Daarnaast rijden er diverse bussen naar het centrum van de stad en de omliggende regio, waaronder de buslijnen 210, 110, 4A en122. Ga je op het vliegveld van Gdansk een auto huren en met je huurauto naar het centrum van de stad rijden, dan dien je zodra je het luchthaventerrein afrijdt weg 472 richting Juliusza Słowackiego / Droga Wojewódzka op te rijden en dan de afslag naar de E28 richting Gdansk te nemen. Volg vervolgens de borden naar Gdansk / Centrum, dan kom je vanzelf in de binnenstad van Gdansk terecht. Zonder files en opstoppingen duurt een autorit van het vliegveld van Gdansk naar het centrum van de stad ca. 20 minuten. Onderweg hoef je nergens tol te betalen.

 

Visum Gdansk

 

Wie over de Nederlandse nationaliteit beschikt hoeft geen visum aan te vragen om van Eindhoven naar Gdansk te vliegen, want Polen behoort tot de Europese Unie. Wel dien je een geldig paspoort of Nederlandse Identiteitskaart bij je te hebben als je in het vliegtuig stapt.

 

Weer, vervoer en bezienswaardigheden in Gdansk

 

Weer, klimaat en toeristisch seizoen in Gdansk

 

In de zomer is de gemiddelde dagtemperatuur in Gdansk meestal rond de 21 C. ’s Winters kan het flink vriezen in de stad en vaak ligt er dan ook een pak sneeuw. Het beste seizoen voor een stedenreis naar Gdansk is daarom de late lente, zomer of vroege herfst, wanneer het overdag niet al te koud en nat is.

 

Vervoer in Gdansk

 

Alle bezienswaardigheden in de historische binnenstad van Gdansk zijn eenvoudig te voet te bereiken. Voor toeristische trekpleisters die wat verder weg liggen kun je gebruik maken van bussen, trams en lokale treinen.

 

Zien en doen in Gdansk en omgeving

 

10 geweldige, minder bekende steden in Oost Europa

 

Informatie over vluchten, prijzen en vervoer zoals geldig per januari 2018

 

Gdansk: vliegvelden

Gdansk: luchtvaartmaatschappijen die naar deze bestemming vliegen

 

Beste deals

 

Hotels in Gdansk

Vergelijk hier hotels in Gdansk

Autoverhuur in Gdansk

Vind hier huurauto’s in Gdansk

 

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.